La Galaţi, etapă zonală a Campionatului Naţional de fotbal pe plajă

La Galaţi, etapă zonală a Campionatului Naţional de fotbal pe plajă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La Galaţi va avea loc etapa zonală a Campionatului Naţional de fotbal pe plajă, organizată de Federaţia Română de Fotbal prin intermediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal şi Şcoala de Fotbal Junior. Este a doua astfel de competiţie care se desfăşoară în Galaţi, după cea de anul trecut, „Beach Cup”, organizată de „Junior”. Evenimentul va avea loc pe terenul amenajat special la Plaja Brateş, în perioada 27-29.iunie.

Organizatorii au transmis că este o competiţie deschisă tuturor celor pasionaţi de acest sport, înscrierile putând fi făcute pe site-ul fotbalfest.ro, până miercuri – 25 iunie, ora 12,00 . Echipele vor fi formate din 4 jucători de câmp şi portar, plus maxim 5 rezerve. „Se doreşte ca evenimentul să fie mai mult decât o competiţie, o posibilitate de socializare, de întâlnire prietenească a celor pasionaţi de sport, de mişcare în general, în spiritul a tot ce înseamnă noţiunea de fair-play”, a declarat Marius Cosoreanu, reprezentantul Şcolii de Fotbal "Junior".

Finala, programată duminică - 29 iunie, va fi precedată de un meci demonstrativ susţinut de invitata de onoare a competiţiei, echipa naţională de fotbal pe plajă a României, care vine în Galaţi şi pentru a urmări eventualii jucători gălăţeni cu potenţial de a fi selecţionaţi.

Câştigătoarea turneului de la Galaţi va primi dreptul de participare la turneul final al Campionatului Naţional, care se va desfăşura în perioada 4-6 iulie, pe plaja Melody din Mamaia.

Citit 1437 ori Ultima modificare Vineri, 20 Iunie 2014 17:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.