Metalosport a PROMOVAT în Liga a III-a/ VICTORIE gălăţeană în meciul de baraj

Metalosport a PROMOVAT în Liga a III-a/ VICTORIE gălăţeană în meciul de baraj
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Echipa gălăţeană a avut parte de o partidă mult mai grea decât se anticipa, cu FC Gârceni, impunându-se cu 2-1 după ce a fost condusă la pauză


Campioana Ligii a IV-a gălăţene, Metalosport, şi-a jucat sâmbătă viitorul apropiat, în partida de baraj pentru promovarea în eşalonul al treilea cu FC Gârceni, câştigătoarea competiţiei similare vasluiene. Disputa a avut loc la Odobeşti – judeţul Vrancea, pe un stadion cu un teren foarte bun dar cu tribune mult prea mici pentru grupul numeros de suporteri ai echipei gălăţene. Susţinerea fanilor a contat mult, pentru că Metalosport a avut parte de un meci foarte greu, pe care l-a tranşat în favoarea sa abia spre final.

Jocul a fost surprinzător de echilibrat, în condiţiile în care informaţiile dinainte de meci anunţau ca mare favorită formaţia gălăţeană, presiunea mizei uriaşe punându-şi amprenta pe jocul din prima parte a celor de la Metalosport.

FC Gârceni, care şi în urmă cu un pierdea barajul în faţa unei alte formaţii gălăţene, Sporting Lieşti, a deschis scorul în minutul 26. Apoi, gălăţenii au schimbat registrul tactic şi au pus stăpânire pe joc, înmulţindu-se fazele ofensive la poarta vasluienilor. Egalarea a venit aproape imediat după reluare, în minutul 48, prin golul marcat de Serian, acelaşi experiment jucător înscriind şi golul promovării, în minutul 80.

De subliniat că ambele formaţii au avut câte o „bară” la capitolul ocazii de gol.

Jocul de la Odobeşti a fost caracterizat de fostul mare arbitru internaţional Nicolae Rainea, preşedinte de onoare al Asociaţiei Judeţene de Fotbal. „Gălăţenii au câştigat pe merit, descurcându-se mai bine în momentele cheie. A fost un joc specific de baraj, în care s-a resimţit din plin în joc presiunea mizei partidei. Nivelul bun al întâlnirii a fost posibil şi datorită calităţii excelente a gazonului, plus un arbitraj foarte bun”, a spus Nicolae Rainea.

Partida a fost condusă de o brigadă din Ploieşti, cu Adrian Ilieş la centru.

Metalosport, echipă antrenată de Pavel Vlad, a jucat în formula: Popovici – Lupu, Popa, Sandu, Ivanov (căpitan) – Mocanu, Smadu, Mihu – Frunză, Serian şi Tache. După pauză au mai intrat Tudose, Ciochină, Vicleanu şi Manolache.

Pentru Metalosport Galaţi sezonul încă nu s-a încheiat, sâmbătă având de jucat finala fazei judeţene a Cupei României, în compania celor de la Gloria Iveşti. Meciul va fi găzduit de Stadionul „Nicu Nour” din Lieşti.

Citit 1618 ori Ultima modificare Duminică, 22 Iunie 2014 17:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.