Reunirea LOTULUI Oţelul, aşteptată luni cu RĂSPUNSURI

Reunirea LOTULUI Oţelul, aşteptată luni cu RĂSPUNSURI
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa de fotbal Oţelul Galaţi are programată luni, de la ora 12.00, reunirea lotului şi reluarea pregătirilor pentru următorul campionat al Ligii I. Acest moment se produce cu cel puţin o săptămână mai târziu faţă de majoritatea celorlalte echipe din Liga I, iniţial fiind programat pe 16 iunie. Amânarea a fost impusă de situaţia complicată în care s-a aflat clubul în această vară, fără resurse financiare şi cu lotul de jucători redus substanţial. Nu mai puţin de 14 dintre fotbaliştii aflaţi în lotul din ultimul sezon au părăsit clubul sau sunt pe punctul de a o face, în această din urmă categorie fiind incluşi cei cărora le expiră contractele peste o săptămână.

Cu ocazie reluării antrenamentele este de aşteptat să se lămurească măcar o parte din necunoscutele existente la nivelul conducerii administrative, a celei tehnice dar şi a componenţei lotului de jucători. Astfel, dacă nu vor apărea noi suprize, este posibil să aibă loc o conferinţă de presă la care să participe şi Florin Burhală, a cărui firmă din Australia a fost anunţată că a preluat managementul sportiv al echipei. De asemenea, este aşteptată nominalizarea noului antrenor principal, Lucian Ciofoaia, administratorul special al clubului, anunţând zilele trecute că acesta nu va fi un român.

Conform acestuia, după o săptămână de antrenamente în Galaţi, se intenţionează plecarea într-un stagiu de pregătire centralizată, în străinătate.

Citit 1608 ori Ultima modificare Duminică, 22 Iunie 2014 17:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.