Alergători cu prichindelul alături, în tricicletă/ Zeci de gălăţeni s-au adunat sâmbătă pe Faleză

Alergători cu prichindelul alături, în tricicletă/ Zeci de gălăţeni s-au adunat sâmbătă pe Faleză
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Crosul Olimpic, organizat de Direcţia judeţeană pentru Sport şi Tineret în parteneriat cu Academia Olimpică din România şi Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, a adunat sâmbătă la start, pe Faleza Inferioară, zeci de persoane dornice de mişcare. A fost o acţiune în care toţi au ieşit câştigători, indiferent că au avut 85 de ani sau nici măcar 2 ani. Una din atracţiile cursei a fost familia Onofrei, care a parcurs traseul inclusiv cu băieţelul de un an şi opt luni. „Îmi doream de multă vreme să alerg alături de fiul meu, iar azi am  demonstrat faptul că a avea un copil mic nu este neapărat o imposibilitate de a face ceea ce ne place. Îmi doresc să putem organiza în Galaţi, măcar o dată pe an un cros pentru părinţi şi copii”, ne-a declarat Cristi Onofrei, care a alergat alături de soţia sa, împingând tricicleta micuţului Andrei.

Remarcată a fost şi prezenţa lui Mihai Drăghici (85 de ani), veteranul campion naţional ce a fost întâmpinat la linia de sosire cu aplauze din partea participanţilor.

Primii sosiţi au fost Andreea Lazăr, Andreea Enciu, Andreea Pleşu, Andreea Şoptică şi Ana Maria Covaci – la fete; Ştefan Popa, Liviu Cobzaru, Mihai Dăianu, Ioan Tapciniu şi Andrei Paul Onac.

Crosul olimpic a marcat împlinirea a 120 de ani de la înfiinţarea Comitetului Internaţional Olimpic de către Pierre de Coubertin.

CITEŞTE ŞI:"Crosul sănătăţii", momente de voie bună şi alergare pentru sănătate

Citit 1447 ori Ultima modificare Duminică, 22 Iunie 2014 17:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.