Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
1 comentariu

Crosul Olimpic, organizat de Direcţia judeţeană pentru Sport şi Tineret în parteneriat cu Academia Olimpică din România şi Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, a adunat sâmbătă la start, pe Faleza Inferioară, zeci de persoane dornice de mişcare. A fost o acţiune în care toţi au ieşit câştigători, indiferent că au avut 85 de ani sau nici măcar 2 ani. Una din atracţiile cursei a fost familia Onofrei, care a parcurs traseul inclusiv cu băieţelul de un an şi opt luni. „Îmi doream de multă vreme să alerg alături de fiul meu, iar azi am  demonstrat faptul că a avea un copil mic nu este neapărat o imposibilitate de a face ceea ce ne place. Îmi doresc să putem organiza în Galaţi, măcar o dată pe an un cros pentru părinţi şi copii”, ne-a declarat Cristi Onofrei, care a alergat alături de soţia sa, împingând tricicleta micuţului Andrei.
Remarcată a fost şi prezenţa lui Mihai Drăghici (85 de ani), veteranul campion naţional ce a fost întâmpinat la linia de sosire cu aplauze din partea participanţilor.
Primii sosiţi au fost Andreea Lazăr, Andreea Enciu, Andreea Pleşu, Andreea Şoptică şi Ana Maria Covaci – la fete; Ştefan Popa, Liviu Cobzaru, Mihai Dăianu, Ioan Tapciniu şi Andrei Paul Onac.
Crosul olimpic a marcat împlinirea a 120 de ani de la înfiinţarea Comitetului Internaţional Olimpic de către Pierre de Coubertin.

CITEŞTE ŞI:"Crosul sănătăţii", momente de voie bună şi alergare pentru sănătate


Citit 1149 ori Ultima modificare Duminică, 22 Iunie 2014 17:28

1 comentariu

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.