Oţelul a fost învinsă de o echipă din liga secundă cehă

Oţelul a fost învinsă de o echipă din liga secundă cehă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În primul meci amical din această vară, echipa de fotbal Oţelul Galaţi a fost învinsă de Frydek-Mystek (Cehia, Liga II), scor 2-3. Meciul s-a disputat sâmbătă la Poprad (Slovacia), unde formaţia gălăţeană se află într-un stagiu de pregătire centralizată.

Oţelul a avut mari carenţe defensive în prima repriză, fiind condusă cu 0-3 la pauză de modesta formaţie cehă, care în campionatul trecut al ligii secunde a terminat pe locul 14, primul deasupra liniei ce a delimitat retrogradatele. Repriza secundă a fost dominată de Oţelul, care a punctat de două ori prin atacantul Cristian Cristea.

Antrenorul Michael Weiss a început meciul în formula: Vlasie - Marus, Miselaricu, Ivan (fundas central slovac venit in probe), D. Popescu - Stelian Cucu, Avdic - Onwuachi, Cosmin Stoian, Silviu Ilie - Tudorie. Imediat după pauză au ieşit Vlasie, Marus, Cucu, Ilie şi Stoian, înlocuiţi de Abraham, Cojoc, Sipovic, Murgoci şi Cristea, În ultimul sfert de oră au mai evoluat  Rusu şi Ikeng, în locul lui Dan Popescu  şi Onwuachi.

Altfel, clubul a anunţat că s-a renunţat la achiziţia portarului Cătană, în locul său urmând să fie testat Cezar Lungu, portar în vârstă de 26 de ani care a mai jucat la Steaua, Astra Giurgiu, Sportul Studenţesc, CSMS Iaşi şi FC Clinceni.

Citit 2708 ori Ultima modificare Duminică, 06 Iulie 2014 16:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.