Doi JUCĂTORI NOI la antrenamentele Oțelul, mai sunt așteptați alți cinci
Foto: Australianul de origine liberiană Julius Davies

Doi JUCĂTORI NOI la antrenamentele Oțelul, mai sunt așteptați alți cinci
Australianul de origine liberiană Julius Davies
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

FC Oțelul a anunţat că s-a renunţat la achiziţia portarului Cătană, în locul său urmând să fie testat Cezar Lungu, portar în vârstă de 26 de ani care a mai jucat la Steaua, Astra Giurgiu, Sportul Studenţesc, CSMS Iaşi şi FC Clinceni. Lungu a ajuns sâmbătă seară la Poprad, la fel ca australianul Julius Davies, zilele următoare fiind aşteptate şi alte astfel de noutăţi la antrenamente. „Mai aşteptăm alţi cinci jucători, marţi ar trebui să ajungă în cantonamentul nostru”, a declarat Andrei Rusu, șeful Departamentului de Scouting al clubului.

Altfel, spre finalul partidei amicale de sâmbătă cu Frydek-Mystek, scor 2-3, mijlocaşul german de origine bosniacă Marcel Avdic a suferit o accidentare serioasă, ajungând la spital cu o comoţie cerebrală, care din fericire nu s-a dovedit foarte gravă. Jucătorul este în afara oricărui pericol, dar a rămas sub observaţie în spital, astăzi urmând să fie externat. După meci, jucătorii din lotul Oțelul au avut un program de relaxare, mergând în grup la un pub, unde li s-a permis rehidratarea după joc cu o bere, sărbătorindu-l cu acest prilej pe Samoel Cojoc, care a împlinit sâmbătă 25 de ani.

Următoarea partidă de verificare pe care Oţelul Galaţi o va disputa în cantonamentul din Slovacia este programată luni, de la ora 16,00. Adversara formaţiei gălăţene va fi Tatran Presov, echipă din liga a doua a Slovaciei. Apoi, până la finalul acestui stagiu de pregătire, Oţelul urmează să mai susţină un singur alt joc amical, pe 10 iulie, fie în compania echipei Ruch Chorzow din prima ligă a Poloniei, fie cu echipa locală FC Poprad.

Citit 2790 ori Ultima modificare Luni, 07 Iulie 2014 14:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.