Nou-veniţii la Oţelul nu intră TITULARI, luni, la Craiova

Nou-veniţii la Oţelul nu intră TITULARI, luni, la Craiova
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Michael Weiss, antrenorul german al echipei de fotbal Oţelul Galaţi, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că va miza tot pe formula câştigătoare din meciul cu Rapid, anunţând că niciunul dintre jucătorii transferaţi în această săptămână nu va fi titular în meciul de luni, din deplasare, cu CS U Craiova. „Este prea devreme să mă pronunţ în privinţa jucătorilor noi. Unii n-au mai jucat în ultima vreme şi trebuie să-i punem la punct fizic. Nu trebuie să ne grăbim cu ei. S-au integrat bine în grup dar nu va fi niciunul titular la Craiova. În momentul de faţă cei care abia au venit nu pot intra peste cei care au învins Rapidul”.

Jucătorii transferaţi de Oţelul în această săptămână sunt mijlocașii Răzvan Grădinaru, Hélder Tavares, Rúben Brígido și Iulian Popa, precum și atacantul Emil Jula.

Într-o situaţie oarecum similară se află şi fundaşul Dan Popescu, revenit după „exilul” de la echipa satelit, Oţelul II. „S-a descurcat destul de bine la antrenamente, dar nu m-am decis încă dacă va evolua la Craiova”, a declarat Michael Weiss, antrenorul grupării gălăţene. 

În etapa a şaptea din Liga I, Oţelul va juca în deplasare cu CS „U” Craiova, luni, de la ora 18,30, meciul urmând a fi televizat de Look TV. În acest moment, FC Oţelul se află pe locul 12, cu cinci puncte.

Citit 1432 ori Ultima modificare Duminică, 14 Septembrie 2014 10:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.