Ofertă bogată în acest weekend, cu ŞASE MECIURI la Sala Sporturilor

Ofertă bogată în acest weekend, cu ŞASE MECIURI la Sala Sporturilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţenii care sunt pasionaţi la nivel maxim de sport în general, nu doar de o anumită disciplină, se cam mută în Sala Sporturilor “Dunărea” pentru acest sfârşit de săptămână, atât de densă şi încărcată este oferta competiţională de aici. În programul de sâmbătă şi duminică sunt cuprinse în total şase partide, la trei discipline sportive: baschet feminin, volei masculin şi handbal feminin.

Ziua de sâmbătă va fi deschisă de Phoenix, cu echipa din Liga Naţională de Baschet feminine, care va susţine de la ora 12.30 cel de-al doilea joc amical cu ASEM Chişinău, campioana Republicii Moldova. Acesta va fi ultimul test al potenţialului din acest moment pentru formaţia antrenată de grecul “Sakis” Paralikas, cu o săptămână înaintea începerii noului sezon. Primul meci oficial este programat pe 20 septembrie, cu BCM Tymes Timişoara, în Cupa României.

Apoi, după o scurtă pauză, vor urma două partide de volei masculin, din cadrul Cupei Arcada, competiţie la care toate participantele sunt formaţii din prima ligă. De la ora 17.00 se va disputa meciul Dinamo – Steaua, apoi, din jurul orei 18.30, va avea loc festivitatea de prezentare a lotului echipei gălăţene Arcada, club care a fost foarte activ pe piaţa transferurilor în această vară, cu şase achiziţii de marcă. După prezentare, va urma jocul dintre Arcada şi CSM Bucureşti.

În primele partide din Cupa Arcada, disputate vineri seara, s-au înregistrat rezultatele: Dinamo – CSM,scor 3-0 şi Arcada - Steaua, scor 3-2

Duminică, sunt alte trei partide în program, la fel ca în ziua precedenta. Cupa Arcada va continua cu ultimele două jocuri ale acestei competiţii cu caracter amical, de la ora 9.00 se va juca meciul Steaua - CSM, urmat de cel dintre Arcada şi Dinamo, care va începe în jurul orei 11.00.

Handbalistele încep campionatul

Singurul meci cu miză reală din programul acestui weekend de la Sala Sporturilor, va fi cel al handbalistelor de la Danubius CSU, care vor susţine prima partidă oficială a sezonului, duminică de la ora 14.00. Echipa gălăţeană va începe campionatul ligii secunde în faţa unui adversar incomod, HCM Buzău, care a terminat ediţia precedentă pe locul secund, astfel că întâlnirea este una importantă pentru atingerea obiectivului celor de la Danubius CSU. „Ţelul nostru este câştigarea seriei, ceea ce ar însemna intrarea directă în Liga Naţională. În varianta pesimistă, trebuie să prindem măcar locurile 2-3, care duc la barajul pentru promovarea”, a declarat preşedintele Dan Pantea.

Ultima noutate din lotul antrenat de Valeriu Costea o reprezintă revenirea experimentatului portar Daniela Ancerenco Goldic (43 de ani). Celelalte handbaliste din lot sunt: portari - Roxana Lifu, Paula Felea si Denisa Condruz; extreme - Marie Jeane Kanda, Cristina Mircescu, Irina Diaconu, Andreea Baciu; interi - Sorina Penciu, Lavinia Poteraşi, Alina Croitoru, Elena Dache, Mădălina Crăiţă, Irina Basa; centri - Cozmina Cosma, Mădălina Pascaru; pivoţi - Madalina Conachi, Ioana Pocrisi.

 

CITIȚI ȘI:   BADMINTON/ „Trofeul Danubius”, în acest weekend, la Galaţi

Citit 1949 ori Ultima modificare Sâmbătă, 13 Septembrie 2014 11:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.