Daniel Florea va conduce echipa Oţelului la meciul cu CFR

Daniel Florea va conduce echipa Oţelului la meciul cu CFR
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Oţelul va juca, la Galaţi, cu CFR Cluj, foarte probabil cu noul antrenor principal în tribună


UPDATE, ora 14.30: Oțelul are de astăzi un nou antrenor principal, pentru detalii CLICK AICI


Cei din conducerea Oţelului încă nu luaseră o decizie în cursul zilei de vineri, 19 septembrie 2014, în ceea ce priveşte stabilirea noului antrenor principal, negocierile prelungindu-se până astăzi, când se aştepta o eventuală nominalizare. Surse din interiorul clubului ne-au dezvăluit că a fost ofertat Tibor Selymes, care a antrenat în prima jumătate a anului echipa Kaposvári Rákóczi, cu care a terminat pe ultimul loc în prima ligă din Ungaria. Ultima echipă pe care a antrenat-o în România a fost Săgeata Năvodari, în a doua jumătate a anului trecut. Dacă se va ajunge la acord, Selymes va fi in tribuna la meciul cu CFR.

Un lucru este sigur, indiferent de stadiul negocierilor amintite: la meciul pe care Oţelul îl va susţine astăzi, 20 septembrie 2014, pe teren propriu, cu CFR Cluj, în cadrul etapei a opta din Liga I, echipa gălăţeană va fi condusă de pe banca tehnică de către Daniel Florea, secund în mandatul lui Weiss, încheiat prin demitere, miercuri. Decizia este una firescă, în condiţiile în care Florea a condus ultimele antrenamente şi ştie cel mai bine forma jucătorilor din lot.

“O să vedeţi o echipă cu o atitudine mult mai pozitivă. Sper că băieţii au înţeles cât de importantă este câştigarea acestor trei puncte şi că trebuie să fim uniţi pentru a le obţine. Vreau să dea totul pe teren, să aibă o atitudine cel puţin cum au avut la meciul cu Rapid”, a declarat Daniel Florea.

Acesta se confruntă cu câteva probleme de efectiv, Zaharia, Milea şi Adăscăliţei fiind accidentaţi, iar Murgoci este suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene. În schimb, revin Avdic – suspendat etapa trecută şi Dan Popescu, cel pe care Weiss nu l-a luat la meciul de la Craiova deşi revenise în lot după pedeapsa cu exilul la Oţelul II.

În ceea ce-i priveşte pe jucătorii legitimaţi în ultimele două săptămâni, Florea a precizat că, pe lângă Emil Jula, într-o formă fizică optimă mai sunt Grădinaru şi Iulian Popa, care este posibil să debuteze la Oţelul în acest meci. Ceilalţi trei, Helder Tavares, Ruben Brigido şi Florin Cernat, urmează un program de antrenamente special pentru a ajunge la un potenţial fizic care să le permită să intre în teren, Daniel Florea estimând că acest lucru va fi posibil cam peste 10 zile.

“Babicu” cheamă gălăţenii la meci

Cristian Munteanu, team-managerul Oţelului, a subliniat importanţa punctelor puse în joc, sperând la un public cât mai numeros care să ajute echipa să câştige. “Trecem printr-o perioadă foarte grea, avem nevoie de suporteri pentru a redresa situaţia. Fără suporteri nu existăm, cu ei alături putem creşte. Împreună, avem datoria faţă de club, faţă de oraş, să ţinem echipa în prima ligă”, spus “Babicu”.

Pentru cei care vor veni la meci, clubul va organiza o tombolă, pe baza unor formulare existente la casele de bilete. Marele premiu va fi tricoul lui Florin Cernat de la prezentarea oficială a acestuia, alături de o minge cu atografele tuturor jucătorilor.

Preţurile la bilete sunt: 15 lei la Tribuna I, 10 lei la Tribuna II, 5 lei la Peluză, 2 lei în sectorul galeriei de la Peluză, 5 lei – femeile. Copiii în vârstă de până la 14 ani au gratuitate dacă sunt însoţiţi de un adult.

Partida Oţelul - CFR Cluj va începe la ora 18.30.

Citit 3429 ori Ultima modificare Sâmbătă, 20 Septembrie 2014 14:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.