PRIMUL MECI al Ligii Naţionale de HOCHEI are loc astăzi, la Galaţi

PRIMUL MECI al Ligii Naţionale de HOCHEI are loc astăzi, la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Startul în ediţia 20014-2015 a Ligii Naţionale de Hochei (LNH) se va da, astăzi, 20 septembrie 2014, la Galaţi. În primul meci al campionatului, CSM Dunărea va întâlni, de la ora 17.30, pe Progym Gheorgheni, formaţie pe care în urmă cu o săptămână a învins-o cu 16-0, în Cupa României. Dunărea se prezintă la startul LNH după două săptămâni extrem de agitate în viaţa echipei, iureşul pornind de la dezamăgirea provocată de eşecul cu HSC Miercurea Ciuc (scor 2-7), din primul meci al Cupei României.

Efectul acelei înfrângeri a fost renunţarea la proiectul pe filieră finlandeză, fiind reziliate contractele atât cu antrenorul Kari Rauhanen, cât şi cu jucătorii aduşi de acesta, tot finlandezi.

Cei din conducerea clubului s-au reorientat repede în ceea ce priveşte componenţa lotului, pornindu-se acum la drum cu slovacul Adrian Palak, venit cu puţine zile înaintea Cupei României, competiţie în care a şi jucat în echipa gălăţeană, iar în această săptămână au mai fost aduşi trei hocheişti cehi, Ladislav Rytnauer, Michal Jeslinek şi Adam Rasner. Acesta din urmă a evoluat la Dunărea şi în precedentele două sezoane.

În ceea ce priveşte conducerea tehnică, Marius Trandafir a revenit în postul de antrenor principal.

Celelalte două meciuri ale primei etape din sezonul regulat vor avea loc miercuri, 24 septembrie: Steaua – HSC Miercurea Ciuc şi Sportul Studenţesc – Corona Braşov.

Citit 1018 ori Ultima modificare Sâmbătă, 20 Septembrie 2014 11:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.