Prima parte din acest weekend, de senzație pentru sportul gălățean. Să fie până la capăt!
Foto: Gabriela Talabă, campioana României

Prima parte din acest weekend, de senzație pentru sportul gălățean. Să fie până la capăt!
Gabriela Talabă, campioana României
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sâmbătă aproape perfectă pentru sportul gălățean. Hora victoriilor a fost deschisă de o performanță remarcabilă reușită de Gabriela Talabă (19 ani), care a devenit campioană națională de seniori la tenis de câmp. Gălățeanca, care a făcut un salt uriaș în acest an în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste (WTA), urcând de pe locul 1005 pe poziţia 576, şi-a învins în finală partenera de dublu, Oana Simion, scor 7–5, 1–6, 6–4.

Apoi, în Liga a III-a de fotbal, Sporting Lieşti a obţinut prima victorie din acest campionat, 2-1 pe teren propriu cu FC Zagon, în timp ce Oţelul II s-a impus in deplasare, victorie cu 2-0 pe terenul celor de la Voinţa Snagov. Singura sincopă a fost eșecul celor de la Metalosport, în deplasare cu Viitorul Axintele.

A urmat spectacol total la Sala Sporturilor oferit de echipele gălăţene de primă ligă, cea de volei masculin Arcada şi cea de baschet feminin Phoenix. Voleibaliştii au dominat autoritar partida cu VCM Piatra Neamţ, returul din prima fază a Cupei României, impunându-se cu 3-0, la diferenţe confortabile în toate cele trei seturi: 25-14, 25-13, 25-16. Victorioasă cu 3-2 şi în prima manşă, Arcada s-a calificat în faza următoare.

A urmat meciul din etapa secundă a Ligii Naţionale de Baschet Feminin, în care Phoenix a întâlnit pe CSM Satu Mare. La pauză, echipa gălăţeană conducea doar cu 30-27, iar apoi s-a dezlănţuit, câştigând la final cu o diferenţă mai mare de 30 de puncte, scor 80-49.

Seria victoriilor gălăţene din acest week-end poate continua duminică, când echipa de fotbal Oţelul va juca la Galaţi, de la ora 16.00, cu Steaua

Citit 1715 ori Ultima modificare Sâmbătă, 04 Octombrie 2014 23:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.