TENIS/ Patricia Ţig se descurcă cu brio şi la nivel superior

TENIS/ Patricia Ţig se descurcă cu brio şi la nivel superior
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţeanca Patricia Maria Ţig, locul 281 în ierarhia mondială, s-a calificat în turul doi al turneului ITF Pro de la Monterrey (Mexic), dotat cu premii totale în valoare de 50.000 de dolari, în urma victoriei, de marţi noaptea, în faţa Catalinei Pella (Argentina), cu scorul 6-0, 6-2. În turul secund, gălăţenca, care vine din calificări, o va întâlni în această seară pe Arantxa Rus (Olanda, locul 182 WTA).

„Mă bucur că am reuşit să mă calific pe tabloul principal, după două partide grele, dar şi pentru că am câştigat primul meci de pe tablou. Îmi doresc să fac un turneu bun, cu cât mai multe puncte", a declarat Patricia Ţig.

Pentru accesul în această fază a turneului, Ţig va primi 13 puncte WTA, mai mult decât ar fi fost recompensată pentru o  victorie de turneu de 10.000 de dolari. Gălăţeanca are în palmaresul din acest an câştigarea a şase turnee Futures de 10.000 de dolari, pentru fiecare din finalele câştigate primind câte 12 puncte WTA.

Şi cealaltă jucătoare româncă din acest turneu, Alexandra Cadanţu, s-a calificat în turul al doilea, prin victoria în faţa Dianei Marcinkevica (Letonia), scor 2-6, 7-5, 6-3. În turul următor, Cadanţu o va întâlni pe Elise Mertens (Belgia, 256 WTA).

CITEŞTE ŞI: UPDATE / Patricia Ţig a bifat în Mexic o nouă PREMIERĂ

Citit 747 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Octombrie 2014 22:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.