UPDATE/ Patricia Ţig a ajuns din nou în sferturile de finală

UPDATE/ Patricia Ţig a ajuns din nou în sferturile de finală
Patricia Maria Ţig
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 UPDATE, ora 10.30: Patricia Ţig a câştigat în această dimineaţă meciul cu Diana Marcinkevica (Letonia, locul 264 WTA), din turul doi al turneului de la Tampico, scor 7-6, 6-3. Astfel, gălăţeanca bifează al doilea sfert de finală consecutiv al unui turneu cu premii de 50.000 de dolari.

Pentru accesul în sferturile de finală, Patricia are garantat un plus de 15 puncte în topul WTA şi un premiu de 1267 dolari (impozabil).

În următorul meci, Ţig are o adversară redutabilă, belgianca An-Sophie Mestach (locul 137 WTA), câştigătoare săptămâna trecută a turneului de la Monterrey. Belgianca mai are în acest an două victorii de turneu, ambele de 25.000 de dolari.


 

Gălăţeanca Patricia Maria Ţig, locul 255 în ierarhia mondială WTA, s-a calificat în turul secund al turneului de categorie Challenger de la Tampico (Mexic), dotat cu premii totale de 50.000 de dolari. Ţig a întâlnit în primul tur o altă jucătoare din România, Alexandra Cadanţu (locul 205 WTA), şi s-a calificat în urma abandonului acesteia, la scorul de 6-0, 4-3 pentru gălăţeancă.

În turul doi, Patricia Ţig o va întâlni pe Diana Marcinkevica (Letonia, locul 264 WTA). Deocamdată, pentru accesul în faza secundă, gălăţeanca are asigurat un premiu de 760 de dolari şi 8 puncte WTA.

Pentru Ţig, acesta este al doilea turneu consecutiv în Mexic, după cel de săptămâna trecută de la Monterrey, unde a ajuns în semifinale.

CITEŞTE ŞI: Gălăţeanca Patricia Ţig a jucat semifinala în Mexic

Citit 724 ori Ultima modificare Joi, 16 Octombrie 2014 10:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.