FCM Dunărea - FC Buftea 2-2, în Liga a doua de fotbal

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Lume bună sâmbătă, la Stadionul "Dunărea" - Ana Maria Prodan şi Reghekampf, două vedete din lumea fotbalului * Gălăţenii au condus 55 de minute, dar au obţinut un singur punct * Final cu cartonaşe şi ameninţări *

Dunărea nu a avut un meci greu. Chiar dacă la un moment dat s-a văzut condusă. Din păcate, nu a reuşit să gestioneze un scor care părea că o îndreaptă, sigur, spre victorie.

Gazdele au început bine, s-au apropiat periculos de buturile adverse, însă nu au nimerit ţinta. Au făcut-o, în schimb, cei din Buftea, prin Păun. Lăsat nesupravegheat în careul nostru, jucătorul cu numărul 17 a împins mingea în plasă din mijlocul unui buchet de apărători.

După numai opt minute s-a restabilit echilibrul pe tabelă - gol Enache – care a executat impecabil o lovitură liberă, balonul străpungând „zidul”.

Nu au trecut decât patru minute şi acelaşi jucător şi-a dus echipa în avantaj, în urma unei faze spectaculoase: cursă pe dreapta, centrare precisă până la Enache, şut-bară-gol!

Jocul s-a liniştit, dar la timonă s-au aflat tot dunărenii. În mitanul al doilea presiunea la poarta oaspeţilor s-a accentuat, au apărut şi fazele periculoase, însă majoritatea au fost tratate cu superficialitate. Au irosit bune oportunităţi ofensive V. Munteanu, Enache (de multe ori surprins şi în ofsaid).

Şi cum ocaziile se răzbună, în min. 75, Buftea s-a aflat la un pas de egalare, Marin şutând în bară. A fost semnalul de care ai noştri nu au ţinut cont, prin care oaspeţii îşi anunţau intenţiile. Peste numai două minute, Vrăjitoarea a înscris golul egalizator. Ocaziile create la poarta adversă, până la fluierul final, nu au avut sorţi de izbândă, şi meciul s-a încheiat la egalitate şi cu câteva cartonaşe galbene (2-6 scorul lor) şi unul roşu - atacantul Păun.

Aşa-zisa marea doamnă a fotbalului nostru (care şi-a încercat norocul şi în alte domenii) nu s-a putut abţine de a-l ameninţa pe conducătorul jocului, cu reclamarea sa la Federaţie, după ce în timpul meciului (având-o vecină de cabină) a folosit aproape întregul arsenal de apostrofări al unui spectator obişnuit!

Bun arbitrajul băcăuanului Horia Abrudan, asistat de A. Simonis (Bucureşti) şi D. Vlad (Târgovişte).

FCM Dunărea: Mindileac-Dima, Em. Cristian, Velescu, D. Popescu-Bica, Cioinac, Cristea, V.Munteanu-Neta (min. 83 Văsui), Enache.

CS Buftea: Oghinciuc-Petrescu, Chiacu, Badea, Tutunaru, Gheorghiu (Stan), Udrea, Gojman (Rupă), Dumitrescu (Marin), Vrăjitoarea, Păun.

După acest meci, FCM Dunărea a acumulat 35 puncte (golaveraj 32-29) şi se situează pe locul 7.

Citit 719 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.