CONFRUNTARE "şoc" în Cupa României la FUTSAL

CONFRUNTARE "şoc" în Cupa României la FUTSAL
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În urma tragerii la sorţi efectuată de Comisia de futsal din cadrul Federaţiei Române de fotbal, a fost stabilit programul meciurilor din faza optimilor de finală ale „Cupei României”.

A fost o tragere la sorţi extrem de norocoasă pentru clubul gălăţean United, aflat în competiţie atât cu prima echipă, cea de Liga I, cât şi cu cea din liga secundă, "satelitul" United II.

Rezultatul acestei trageri la sorţi a fost unul foarte rar: cele două echipe ale clubului United au fost repartizate să joace una împotriva celeilalte. Şansa unui astfel de rezultat la tragerea la sorţi era una extrem de mică, de doar 0,83 la sută. Ineditul situaţiei este amplificat de faptul că United şi United II au acelaşi antrenor, David Asandei, iar o parte dintre jucători au dreptul de a evolua în ambele echipe.

Asandei s-a declarat încântat de ce i-a hărăzit norocul, în special pentru că astfel s-a evitat o deplasare cu cheltuielile de rigoare. „Normal că suntem încântaţi de norocul pe care l-am avut la această tragere la sorţi. Aşa am scăpat de nişte cheltuieli în plus, puteam să ne trezim cu vreo deplasare la Tg. Secuiesc sau Odorhei”, a declarat antrenorului Clubului United.

Echipa satelit se află la primul an de la înfiinţare, iar meciul din „optimi” va fi debutul său în „Cupa României”.

În sezonul competiţional 2013-2014, United a ajuns până în semifinală, unde a pierdut în faţa multiplei campioane, City’us Târgu Mureş, cu scorul  4-6.

În sezonul regulat al Ligii I, United se află pe locul al patrulea, cu 28 de puncte, în timp ce "satelitul" este pe locul doi, cu 16 puncte, în eşalonul secund.

Citit 715 ori Ultima modificare Joi, 18 Decembrie 2014 20:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.