Turneul Futures de la Galați: iatã cine a câștigat "finala junioarelor"

Turneul Futures de la Galați: iatã cine a câștigat "finala junioarelor"
Fanny Stollar și Georgia Crăciun
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Jucătoarea din Ungaria, Fanny Stollar (16 ani, locul 797 WTA) a câștigat turneul ITF Pro Viva Open. Stollar a învins-o pe românca Georgia Crăciun (15 ani, locul 841 WTA), cu scorul  2-6, 6-4, 7-5, după o partidă care a durat aproape trei ore.

Pentru Stollar acesta este primul turneu din cariera profesionistă. „A fost un început dur pentru mine, apoi din setul al doilea m-am concentrat mai mult pe jocul meu și am reușit să câștig”, a declarat Stollar, care se află printre primele 25 de junioare și care imediat după victoria de la Galați a plecat spre Paris, unde va participa de luni, 1 iunie, la Roland Garros-ul juniorilor.

Intensitatea finalei a fost resimțită de jucătoarea din Brăila, Georgia Crăciun, care a debutat în turneele ITF Pro, anul trecut în iunie 2014, la Galați. „A fost o finală foarte grea și mă simt epuizată. Am muncit până la ultima minge, am dat tot ce am putut. Astăzi Stollar a fost mai bună decât mine. Dar capul sus și merg înainte. Anul acesta voi juca la turneele de 10.000 de dolari și sper ca anul viitor să prind și calificările de la Roland Garros”, a spus tânăra de 15 ani, care va evolua și la cel de-al doilea turneu de la Galați.

 

 

Citit 2043 ori Ultima modificare Luni, 01 Iunie 2015 10:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.