Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
1 comentariu

În primul tur al calificărilor de la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Șlem al anului, gălățeanca Patricia Țig (21 de ani, locul 174 WTA) a fost învinsă, marţi după-amiază, de Elitsa Kostova (25 de ani, locul 176 WTA), scor 6-4, 4-6, 5-7. Acesta a fost primul meci din carieră jucat de Patricia Ţig pe iarbă.

Gălăţeanca a început slab, dar a revenit impresionat de la 1-4 şi Kostova la serviciu, reuşind să câştige primul set. În actul secund, la 3-3, imediat după ce reuşise un break, Ţig a avut 40-0 pe propriul serviciu, dar o uşoara relaxare a costat-o enorm. A pierdut game-ul şi apoi setul cu 4-6. În decisiv, Kostova a avut un procentaj foarte bun la primul serviciu şi s-a mers fără break până la 4-4. Bulgaroaica a punctat prima la retur, a servit pentru meci la 5-4, dar Ţig nu s-a pierdut cu firea şi a replicat cu rebreak. Însă, imediat a pierdut din nou pe propriul serviciu, iar Kostova a profitat şi s-a impus.

Citit 898 ori Ultima modificare Marți, 23 Iunie 2015 16:58

1 comentariu

  • postat de Un amator de sport Marți, 23 Iunie 2015 17:36 5.13.133.*** Link la comentariu
    0
    3

    Am urmarit-o pe fata asta si la turneul de la Galati.Are un fizic optim pentru tenis si loveste relativ bine,mai putin smach-ul si vole-ul unde mai are de lucru.Cred ca i-ar trebui un antrenor care sa o invete ceva tactica,functie de adversar.Dca nu face corectiile de mai sus,si o sa joace toate meciurile la tacaneala,fara sa conduca ea jocul,tare ma tem ca o sa moara speranta.Ii urez succes si sa vada ca ,Georgia Craciun care are numai 15 ani vine tare din urma.

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.