Campionul se întoarce în ring, Bute a anunțat când va avea următorul meci

Campionul se întoarce în ring, Bute a anunțat când va avea următorul meci
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Pugilistul gălăţean  Lucian Bute a anunţat, luni seară, pe pagina sa de Facebook, că următorul său meci va avea loc în data de 15 august, la „Centre Bell” din Montreal, fără a preciza şi numele adversarului.

"Voi boxa pe 15 august la ‪#‎Montreal‬ ‪#‎CentreBell‬ ... Foarte motivat după 19 luni de pauză", a fost mesajul lui Bute.

Pugilistul român a avut ultimul meci oficial în ianuarie 2014, când a fost învins la puncte de canadianul Jean Pascal. Lucian Bute ar fi trebuit să boxeze în data de 6 decembrie 2014, cu argentinianul Roberto Bolonti, dar confruntarea a fost anulată după ce românul s-a accidentat la spate.

Lucian Bute a devenit deţinător al centurii de campion mondial în versiunea IBF la categoria supermijlocie în 2007, titlu pe care şi l-a apărat cu succes de nouă ori, până în 2012. Obiectivul său este să redevină deţinător al centurii de campion mondial. „Obiectiv: Titlul Mondial la Super Mijlocie! Sunt in grafic cu pregatirea”, a spus Bute, tot pe Facebook, în urmă cu o lună.

Într-un sondaj efectuat în luna decembrie a anului trecut, cititorii „Vieţii libere” l-au desemnat pe Lucian Bute „cel mai bun sportiv gălăţean din ultimul sfert de secol”.

Sursa foto: Facebook Lucian Bute

Citit 995 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.