Campioana, învinsă de foştii săi jucători, la SuperCupa judeţeană

Campioana, învinsă de foştii săi jucători, la SuperCupa judeţeană
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Meciul pentru Supercupa judeţului Galaţi a fost unul special. Pe terenul din Lieşti s-au întâlnit Avântul Valea Mărului - campioana şi câştigătoarea fazei judeţene a „Cupei României” - şi Fulgerul Smulţi - vicecampioana ediţiei trecute. Practic, Fulgerul are în mare parte jucătorii echipei care a jucat sezonul trecut pentru Valea Mărului, inclusiv pe antrenorul Bogdan Crăciun, în timp ce la Avântul a ajuns antrenorul Doru Buciumeanu, fost la Fulgerul. În acest viitor campionat, echipa din Valea Mărului are gânduri mari, de vreme ce a transferat cam toţi jucătorii ce au fost la Sporting Lieşti, din Liga a III-a.

Pe teren, însă, lucrurile nu s-au petrecut conform calculelor de acasă. După 45 de minute tabela arăta un neverosimil 3-1 pentru Fulgerul, scor care nu s-a modificat în repriza a doua, astfel că Avântul a fost învinsă de foştii săi jucători, cei de la Fulgerul (foto) primind trofeul din partea AJF.

Avântul a deschis scorul prin Ionuţ Cristian chiar din primul minut, la o greşeală a portarului Stoica, dar în minutele următoare s-a produs surpriza, Fulgerul marcând de trei ori (min. 12, 25 şi 36) prin Gârleanu, Spânache şi Pintilie.

În restul partidei, Avântul a avut o bară, la 1-1, iar în min. 53  Scutaru a fost eliminat pentru două galbene. În mitanul al doilea, campioana en-titre a dominat copios, însă fără nicio realizare pe tabela de scor. Mai mult, pe contraatac, Fulgerul a avut o bară.

Brigada gălăţeană, formată din Alexandru Burloiu, asistat de Florin Vişan şi Adrian Trandafir, a arbitrat următoarele echipe: Avântul: Coviţ - Toma, Lupu, Nastea, Bălan - Dorofte, Vintilă, Ciochină, Cr. Frunză - Stoica, I. Cristian: Au mai intrat: Anastasie şi Onea. Fulgerul: Stoica - Mihai, Postelnicu, Radu, Ghisman - State, Scutaru, Pintilie, Tudosă - Spânache, Gârleanu. Au mai jucat: Postolache, Mircaş, Milan şi Munteanu.

Citit 2279 ori Ultima modificare Luni, 24 August 2015 14:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.