Patricia Țig, eliminată de Mladenovici la Wuhan

Patricia Țig, eliminată de Mladenovici la Wuhan
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

UPDATE, ora 10,55: Patricia Ţig a fost învinsă de numărul 28 mondial, Kristina Mladenovic, scor 1-6, 4-6. În faţa unei adversare aflate în momentul maxim al carierei, poziţia a 27-a fiind cea mai bună clasare a Kristinei Mladenovici de până acum în clasamentul WTA, gălăţeanca a reuşit să pună probleme serioase doar în primele trei game-uri.

S-a început cu Mladenovic la serviciu, Ţig a avut 40-0, dar n-a reuşit să concretizeze cele trei mingi de break, apoi gălăţeanca a egalat cu un game alb şi, la 1-1, a avut din nou două mingi de break nefructificate. A urmat pasul în faţă făcut de jucătoarea din Franţa, care a câştigat pe serviciul Patriciei din a treia şansă avută, iar de la 3-1 Mladenovic a sprintat până la câştigarea setului.

Aflată într-o zi nefastă în ceea ce priveşte primul serviciu, care i-a intrat rareori, Ţig a luptat în actul secund, dar numai cu al doilea serviciu nu a putut să acumuleze mai mult de patru jocuri, Mladenovici închizând partida cu un as, după ce a făcut breakul la 2-2.

Pentru performanţa reuşită la Wuhan, Patricia Maria Ţig va primi 31 de puncte WTA şi un cec în valoare de 6.855 de dolari.


Gălățeanca Patricia Țig, locul 115 în ierarhia mondială, s-a calificat în premieră pe tabloul principal al turneului de categori Premier 5, de la Wuhan (China), dotat cu premii totale de 2,5 milioane de dolari.

În primul tur de pe tabloul principal, Patricia Ţig va avea o adversară redutabilă: Kristina Mladenovici (Franţa, locul 28 WTA). Forţa de joc a jucătoarei din Franţa este argumentată şi de bilanţul meciurilor directe cu Simona Halep: 2-1 în favoare jucătoarei din Franţa. În acest an, Mladenovici a învins-o pe Halep la Birmingham şi apoi Simona s-a revanşat la Cincinnati. Ţig şi Mladenovici nu s-au mai întâlnit până acum. Meciul era programat luni dimineață, al doilea meci al zilei, estimat  în jurul orei 08,00 (ora României).

Pentru calificarea pe tabloul principal de la Wuhan, Patricia Maria Ţig va primi 31 de puncte WTA şi un cec în valoare de 6.855 de dolari

Citit 1640 ori Ultima modificare Luni, 28 Septembrie 2015 17:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.