Dunărea, ultimele MECIURI înaintea Cupei Continentale la HOCHEI

Dunărea, ultimele MECIURI înaintea Cupei Continentale la HOCHEI
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Echipa de hochei pe gheaţă CSM Dunărea Galaţi, deţinătoarea titlului de campioană, va întâlni sâmbătă (ora 17.30) şi duminică (11.00), pe teren propriu, formaţia Sportul Studenţesc, în etapa de debut a primul retur din cele două ale sezonului regulat din Liga Naţională.

Practic, cele două întâlniri pot fi considerate ultimele antrenamente în condiţii de joc oficial înainte de participarea, în Polonia, la turneul grupei C a Cupei Continentale.

În competiţia internă, Dunărea este pe primul loc, în timp ce Sportul Studenţesc este ultima, cu înfrângeri pe linie, la scoruri categorice, astfel că în mod normal echipa bucureşteană nu are cum să emită pretenţii în cele două jocuri din acest weekend de la Patinoarul Dunărea. Intrarea spectatorilor este gratuită şi la aceste meciuri.

Altfel, polonezii de la GKS Tychy, care sunt gazdele turneului din Cupa Continentală, au anunţat programul meciurilor. Dunărea Galaţi va susţine primul joc vineri, 23 octombrie, de la ora 16.30 (ora României) în compania campioanei Marii Britanii, Coventry Blaze, sâmbătă va juca, de la ora 19.30, cu GKS Tychy, iar duminică va întâlni, de la 16.30, campioana Bulgariei, CSKA Sofia.

Citit 1070 ori Ultima modificare Sâmbătă, 17 Octombrie 2015 00:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.