OŢELUL joacă pentru a-şi RĂSPLĂTI SUPORTERII

OŢELUL joacă pentru a-şi RĂSPLĂTI SUPORTERII
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Roş-alb-albaştrii întâlnesc pe teren propriu pe CS Baloteşti, ţintind prima victorie după eşecurile din precedentele patru runde


Echipa de fotbal Oţelul Galaţi va evolua sâmbătă, 17 octombrie, cu începere de la ora 11,00, pe stadionul care-I poartă numele, în compania formaţiei CS Baloteşti, în cadrul etapei a noua din Liga a II-a.

Aflată la marginea prăpastiei din punct de vedere financiar, echipa gălăţeană a început să aibă probleme şi din punct de vedere sportiv. După ce a pierdut ultimele patru meciuri, Oţelul a ajuns pe locul 12, penultimul în clasament, astfel că meciul de astăzi are o miză deosebită, având în vedere că adversara, CS Baloteşti, are doar un singur punct în plus.

Totodată, Cristian Munteanu spune că mai este şi o altă miză, la un eventual rezultat negativ existând riscul să se rămână şi fără sprijinul suporterilor, unul foarte important în ultima perioadă, atât moral cât şi financiar. "E timpul să-i răsplătim cu o victorie pe suporterii noştri, care fac atâtea eforturi pentru noi. De când fanii noştri au făcut prima colectă pentru a sprijini echipa cu bani, noi nu am câştigat niciun meci, le suntem datori până peste cap cu o victorie în acest meci", a declarat Munteanu.

Totodată, miza o reprezintă şi nevoia de a se urca în clasament pentru încasare puţinilor bani din televizare, dar necesari ca aerul echipei gălăţene: a 13-a clasată va primi doar 7.000 de euro în total, cele de pe locurile 7-12 câte 12.500 de euro, iar primele şase clasate câte 15.000 de euro.

Meciul cu Farul, televizat

De altfel, cei de la Oţelul au fost anunţaţi în cursul zilei de vineri că s-a semnat contractul cu Digi şi Dolce pentru drepturile de televizare şi că până la sfârşitul săptămânii viitoare urmează să se primească prima tranşă de bani, 7.000 de euro. De asemenea, o veste bună şi pentru suporterii care nu vor putea să-şi însoţească echipa etapa viitoare, la Constanţa: clubul gălăţean a fost anunţat că partida Farul - Oţelul este una dintre cele trei alese pentru a fi televizate în direct şi se va disputa sâmbăta următoare, 24 octombrie, de la ora 18,00.

Revenind la partida de astăzi, Oţelul - CS Baloteşti, antrenorul echipei gălăţene, Daniel Florea, nu va putea conta pe trei dintre jucătorii săi: Tătar şi Cosmin Miron sunt accidentaţi, în timp ce Istrate este plecat cu echipa naţională de juniori Under 18 în Republica Moldova.

Istrate a fost titularizat de selecţionerul Costel Enache în primul joc, disputat joi seară în compania reprezentativei Under 19 a Moldovei şi a evoluat până în minutul 70 al partidei, încheiate cu victoria gazdelor, scor 1-0. Cel de-al doilea joc dintre cele două selecţionate va avea loc în acelaşi timp cu partida Oţelul - CS Baloteşti, astăzi, de la ora 11.00.

Citit 1332 ori Ultima modificare Vineri, 16 Octombrie 2015 17:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.