Comisia de la FRF a dat verdictul în ceea ce priveşte rămânerea Oţelului în Galaţi
Foto: Foto Marius Negri

Comisia de la FRF a dat verdictul în ceea ce priveşte rămânerea Oţelului în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Echipa de fotbal Oţelul a primit, marţi după-amiază, verdictul din partea reprezentanţilor FRF: îşi va juca ultimele trei meciuri de pe teren propriu din acest an tot în Galaţi, pe Stadionul "Dunărea". Comisia de omologare venită marţi în Galaţi, la solicitarea celor de la Oţelul, a inspectat timp de două ore arena de lângă Sala Sporturilor şi a omologat-o pentru a putea găzdui meciuri din Liga a II-a.

Astfel, Oţelul va disputa primul meci pe „Dunărea” sâmbătă, de la ora 11.00, în compania formaţiei FC Clinceni, în prima etapă din returul sezonului regulat.

În acest demers, Oţelul a beneficiat şi de înţelegerea reprezentanţilor echipei de Liga a III-a Metalosport, care îşi dispută meciurile de pe teren propriu pe acelaşi stadion. Metalosport urmează să joace tot pe teren propriu în etapa de la sfârşitul acestei săptămâni şi avea programat meciul cu Atletico Vaslui tot sâmbătă, de la ora 14.00. În condiţiile în care terenul de joc este în condiţii precare, era practic imposibil ca pe el să se joace două partide în aceeaşi zi, cu doar o oră diferenţă între ele, situaţia în care Metalosport a fost de acord şi a obţinut aprobarea FRF şi a adversarei pentru a-şi devansa meciul cu o zi. Astfel, partida Metalosport - Atletico Vaslui va avea loc vineri, de la ora 14.00.

Oţelul a jucat până acum pe stadionul care-i poartă numele, însă proprietarul arenei, combinatul ArcelorMittal, a comunicat clubului că nu-i mai permite să joace acolo. Iniţial, cei din conducerea Oţelului anunţaseră la FRF că doresc să joace fie pe stadionul din comuna gălăţeană Lieşti, fie pe cel din Brăila, respingând varianta „Dunărea”, din cauza stării proaste a terenului. Ulterior, s-au răzgândit la presiunea suporterilor.

Citit 2793 ori Ultima modificare Marți, 10 Noiembrie 2015 15:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.