Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
1 comentariu

Echipa de fotbal Oţelul Galaţi îşi va disputa şi ultimele trei meciuri de pe teren propriu din acest an pe stadionul care-i poartă numele. Reprezentanţii combinatului ArcelorMittal, proprietar al arenei, au revenit la sentimente mai bune şi, la insistenţele celor din Primărie, care îşi exprimaseră public intenţia de a cumpăra acest stadion, au acceptat, joi, să lase echipa de liga secundă să rămână pe “Oţelul”.

“Le mulţumesc reprezentanţilor combinatului pentru decizia luată. Am făcut acest demers din respect pentru suporteri, pentru echipă şi pentru ceea ce reprezentă Oţelul pentru comunitate”, a declarat Marius Stan, primarul Municipiului Galaţi.

Înaintea acestei decizii, cei de la Oţelul ceruseră şi obţinuseră de la FRF omologarea stadionului Dunărea pentru a juca acolo.

Umrătorul meci pe teren propriu al echipei gălăţene este programat sâmbătă, de la ora 11.00, cu FC Clinceni.

Citit 1717 ori Ultima modificare Joi, 12 Noiembrie 2015 12:46

1 comentariu

  • postat de cistigi, pierzi negustor te numesti Joi, 12 Noiembrie 2015 19:35 89.136.231.*** Link la comentariu
    5
    9

    daca primaria va cumpara acest stadion ce nu permite modernizari din cauza amplasamentului inseamna ca mittal si primarul fac o afacere grozava. cumpararea se va face din banii galatenilor sau dintr-un imprumut al primariei. asta da afacere romaneasca, cumperi pe bani grei ce ai dat moka. prietenii stiu de ce....

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.