Campionii de la Dunărea, perfecți la Cârța! Au câștigat ambele meciuri cu Steaua
Foto: Foto Sorin Pană

Campionii de la Dunărea, perfecți la Cârța! Au câștigat ambele meciuri cu Steaua
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Echipa de hochei pe gheață Dunărea Galați, deținătoarea titlului de campioană, a câștigat și al doilea joc din deplasare cu Steaua, scor 5-3, disputat sâmbătă seară în ultima etapă a returului primei rotații din Liga Națională.  

Steaua a deschis scorul repede, chiar în primul minut al meciului, iar Dunărea replicat  spre finalul primei reprize, când a trecut în avantaj prin golurile marcate de Szocs (min. 17) şi Krajci (min. 19). În repriza a doua, Steaua a egalat în min. 37, iar echipa gălăţeană a replicat la o distanţă de 63 de secunde printr-un nou gol al lui Krajci. În ultima parte, Dunărea şi-a mărit avantajul prin golul de 4-2 înscris de Goga  (min. 46), dar emoţiile au reapărut după ce Steaua a venit la diferenţă minimă în min. 51. Au urmat câteva clipe de dominare accentuată a celor de la Steaua, care au avut două mari ocazii de egalare, la ambele respingând senzaţional portarul Bogdan Popa (la una din ele, reflex al capului, a respins cu casca!). Apoi, în minutul 55, Levente Lorincz a fost faultat în poziţie de unu la unu cu portarul advers, a transformat în gol lovitura de penalitate şi astfel meciul a avut un final liniştit pentru Dunărea.

De remarcat modul excelent în care s-a apărat Dunărea în cele cinci momente de inferioritate numerică din acest meci, fără gol primit. În sens invers, Dunărea a dat gol de trei ori în „power-play”, din patru astfel de situaţii!

În primul meci, disputat vineri seară, Dunărea câştigase cu 3-2.

Citit 1226 ori Ultima modificare Sâmbătă, 28 Noiembrie 2015 21:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.