EXCLUSIV / Oţelul are de astăzi un nou manager sportiv

EXCLUSIV / Oţelul are de astăzi un nou manager sportiv
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

FC Oţelul a stat doar o săptămână fără manager sportiv, după ce Cristian Munteanu şi-a anunţat plecarea de la clubul gălăţean. Funcţia rămasă vacantă a fost preluată, vineri dimineaţă, de un fost jucător şi antrenor la FC Oţelul: Aurelian „Vivi” Stamate. „În această dimineaţă am semnat contractul”, a confirmat Vivi Stamate.

În vârstă de 55 de ani, noul manager sportiv al echipei gălăţene a activat în ultimii ani în lumea fotbalului ca antrenor, aproape întreaga carieră de tehnician fiind dedicată Oţelului. A antrenat echipele de juniori şi formaţia secundă a clubului, a fost o perioadă îndelungată coordonatorul Centrul de Copii şi Juniori, iar ultima funcţie în domeniu a fost cea de antrenor principal, sezonul trecut, la echipa de ligă secundă Fortuna Câmpina, între timp desfiinţată.

Numirea lui Vivi Stamate ca manager sportiv are avantajul că acesta îl poate ajuta foarte mult pe antrenorul principal Daniel Florea, având în vedere că a antrenat o parte dintre jucătorii care sunt acum în lot: atacantul George Cârjan a crescut cu Stamate antrenor la juniorii Oţelului, iar Asanache şi Chipirliu i-au fost jucători la Fortuna Câmpina.

Citit 2977 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.