UPDATE: United s-a calificat în ”sferturile” Cupei eliminând o pretendentă la titlu

UPDATE: United s-a calificat în ”sferturile” Cupei eliminând o pretendentă la titlu
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

UPDATE: United s-a calificat, miercuri seară, în sferturile de finală ale ”Cupei României” la futsal, după ce a câștigat, scor 3-2 (0-1), meciul disputat pe teren propriu, cu Informatica Timișoara, ocupanat locului secund în campionat. Golurile gălățenilor au fost marcate de Emanuel Moldoveanu, revenit în acest sezon la United, care a reușit dubla, respectiv Constantin Burdujel.

Celelalte echipe calificate, astăzi, în ”sferturi” sunt Colțea Brașov și Concordia Chiajna.


Faza a doua din „Cupa României” la futsal are programate ultimele meciuri miercuri şi joi, 2, respectiv, 3 martie. Primele două echipe care s-au calificat în „sferturi” sunt CSMS Iaşi, care a învins luni „satelitul” Clubului United, scor 8-1, respectiv Imperial Miercurea Ciuc, care a eliminat, duminică, formaţia Pro Tineret Sighişoara, scor 8-1.

Prima echipă de la United Galaţi va juca, miercuri, de la ora 18,00, în Sala Sporturilor “Dunărea”, cu formaţia Informatica Timişoara, meci care reprezintă derbiul acestei faze. În Liga I, United se află pe locul patru, cu 37 de puncte, în timp ce adversara ocupă locul secund, cu 42 de puncte, dar cu două meciuri mai puţin disputate. Acest meci poate fi considerat şi un preambul al întâlnirii din campionat dintre cele două echipe, programată pe 6 martie, la Timişoara.

Jocul de miercuri este un prim prilej de revanşă pentru echipa gălăţeană, antrenată de David Asandei, după ce în turul Ligii I au pierdut pe teren propriu în faţa timişorenilor cu scorul 0-5.

Miercuri mai sunt programate meciurile ACS Colţea Braşov – KSE Tg. Secuiesc şi Concordia Chiajna – FK Odorheiu Secuiesc, iar joi se vor juca ultimele trei partide din “optimi”: Spicom Sf. Gheorghe – Autobergamo Deva, City’us Tg. Mureş – Muncitorul Reşiţa şi Bucovina Vicov – Dunărea Călăraşi.

Citit 1543 ori Ultima modificare Joi, 03 Martie 2016 16:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.