Vot pentru „All Star Game” în baschetul masculin

Vot pentru „All Star Game” în baschetul masculin
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Clubul Phoenix a nominalizat zece baschetbalişti pentru selecţionarea în echipa Sudului la evenimentul „All Star Game”, care se va desfăşura pe 12 aprilie, la Oradea.

Aceştia sunt: Jay Threatt (cel mai bun pasator de la Phoenix), Yaroslav Lemyk, Taylor Rohde, Milos Pesic (cel mai bun recuperator al echipei), Milos Bojovic (cel mai bun marcator), Djordje Tresac, Iosif Pârlog, Andrei Petică, Andrei Sava şi Robert Bolobiţă. Florin Nini a fost nominalizat la categoria antrenori, unde în cursă sunt înscrişi doar tehnicienii principali. 

Pentru a ajunge în echipa „All Star Game”, jucătorii clubului Phoenix trebuie să fie votaţi de public, până la data de 3 aprilie, pe site-ul federaţiei. Fiecare votant trebuie să respecte regula Ligii Naţionale (LNBM), aceea de a include în fiecare echipă minimum un jucător român. 

Votul publicului are o valoare de 30 la sută din rezultatul final, la care contribuie cu 30 la sută votul mass-media şi cu 40 la sută votul tehnic al Federaţiei Române de Baschet şi al

Colegiului Central al Antrenorilor. Votarea se va încheia pe data de 3 aprilie, urmând ca după centralizarea voturilor, federaţia să publice componenţa celor două selecţionate – câte 12 sportivi şi doi antrenori. 

Din selecţionata Sud vor face parte jucători de la Phoenix, Energia Tg. Jiu, SCM Craiova, BCM U Piteşti, Dinamo şi Steaua, iar în selecţionata Nord vor fi jucători de la CSM Oradea, BC Timişoara, „U” Cluj, BC Mureş Tg. Mureş, CSU Sibiu şi Gaz Metan Mediaş. 

Altfel, echipa masculină se află în acest moment pe locul 7 (40 puncte) şi mai are de disputat returul fazei secunde din LNBM, locurile 7-12.  Primele două echipe din cea de-a doua grupă valorică vor juca în play-off-ul competiţiei.  

Primul meci din retur se va juca, marţi, în deplasare, cu BC Timişoara.

Citit 1573 ori Ultima modificare Joi, 17 Martie 2016 17:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.