VICTORIE şi în al treilea meci al FINALEI LA HOCHEI: Dunărea Galaţi va avea sâmbătă TROFEUL DE CAMPIOANĂ în faţă (VIDEO)
Foto: Foto Sorin Pană

VICTORIE şi în al treilea meci al FINALEI LA HOCHEI: Dunărea Galaţi va avea sâmbătă TROFEUL DE CAMPIOANĂ în faţă (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Dunărea a revenit, vineri, 25 martie, de la 0-1 cu sprijinul unui public vulcanic, s-a impus cu 4-1, conduce cu trei victorii la zero la general şi joacă sâmbătă, 26 martie, pentru a patra, aducătoare a unui nou titlu de campioană


Scenariul ce părea incredibil înaintea finalei, este foarte aproape de a deveni realitate: Dunărea Galaţi conduce la general pe HSC Miercurea Ciuc cu 3-0 şi sâmbă, 26 martie, poate închide finala în minimum de partide.

Al treilea meci, primul la Galaţi, a avut un start favorabil ciucanilor, care au avut repede, după doar un minut, prima superioritate numerică, pe care au fructificat-o printr-un gol marcat în minutul 2. Având alături sprijinul a peste 2.500 de gălăţeni, Dunărea si-a mărit cota, furtună ofensivă, dar valurile uriaşe s-au lovit de un dig impenetrabil până la prima pauză, portarul ciucan Ruczuj, care a făcut minuni  chiar şi când Krajci a scăpat singur cu el.

La fel au stat lucrurile şi în repriza secundă, atacurile gălăţene au măcinat digul continuu, furia Dunării a generat putinţă redusă dincolo, apărare ciucană cu acţiuni neregulamentare, şi până la urmă digul a  a căzut. La a patra superioritate numerică, Szocs a egalat (min. 31). O dată ce breşa a fost făcută, Dunărea şi-a înecat adversara, cu încă trei goluri până la a doua pauză: Durkech (34) şi Lorincz (35 şi 36).

Repriza a treia a semănat mult cu cea din primul meci de la Ciuc, atât ca scor cât şi ca joc. Pragmatică, Dunărea şi-a aşteptat în treimea proprie adversarul, pe care îl înmuiase zdravăn înainte, timpul s-a scurs cu emoţii minime până la un nou final cu strigătul cu care echipa gălăţeană şi-a obişnuit fanii: VICTORIEEE!

Astfel, Dunărea obligă federaţia să aducă sâmbătă trofeul de campioană la Galați, să se joace meciul patru, de la ora 18,30, cu el pe masă.

CITEȘTE ȘI despre VICTORIILE echipei gălățene de HOCHEI pe gheață în fața Ciucului, obținute în primele două meciuri ale FINALEI

Imagini video de la al treilea meci al finalei, de Marian Căpățînă și Sonia Baciu:

 

Asta înseamnă să fii GALATEAN!

Posted by Marian Capatina on Friday, March 25, 2016
 

Victorie pentru Dunarea Galati Hochei! A treia din finala Ligii Nationale! Sambata se joaca, cu trofeul pe masa!

Posted by Sonia Baciu on Friday, March 25, 2016
Citit 5887 ori Ultima modificare Sâmbătă, 26 Martie 2016 13:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.