ACTIVITĂȚI SPORTIVE pentru opt instituţii, cu ocazia Zilei Poliţiei Locale
Foto: Foto-arhivă

ACTIVITĂȚI SPORTIVE pentru opt instituţii, cu ocazia Zilei Poliţiei Locale
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Peste 140 de concurenţi, din cadrul unui număr de opt structuri (Inspectoratul Judeţean de Poliţie, Inspectoratul de Jandarmi  Judeţean, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Secţia Regională de Poliţie Transporturi, Penitenciarul Galaţi, Sectorul Poliţiei de Frontieră, Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră şi Poliţia Locală), s-au înscris la competiţiile sportive care au loc în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Poliţiei Locale, eveniment care are loc la nivel naţional, în fiecare an pe data de 21 mai 2016.

În acest an, poliţiştii, jandarmii, pompierii şi angajaţii Penitenciarului Galaţi se vor întrece la următoarele discipline: fotbal, bowling, tir, atletism, tenis de masă, pescuit. Competiţiile sportive vor avea loc până pe data de 14 mai 2016.

„Cupa Poliţiei Locale”, manifestare ajunsă la ediţia a III-a, este un eveniment organizat de Poliţia Locală Galaţi şi Asociaţia Sportivă „Pol Gal Danub”.

Tot în cadrul acţiunilor, care se desfăşoară sub coordonarea Poliţiei Locale Galaţi, pe data de 17 mai 2016, la sediul instituţiei va avea loc Cupa Presei, iar în ziua de 20 mai 2016, la Teatrul Muzical „Nae Leonard”, va avea loc decernarea premiilor şi momentul festiv dedicat Zilei Poliţiei Locale – structură care în acest an împlineşte cinci ani de la înfiinţare.

Citit 1706 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Mai 2016 17:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.