CICLISM şi ALERGARE în Munţii Măcinului. AFLĂ cum și până când te poți ÎNSCRIE la ”Măcin Mountain Fun 2016”

CICLISM şi ALERGARE în Munţii Măcinului. AFLĂ cum și până când te poți ÎNSCRIE la ”Măcin Mountain Fun 2016”
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Asociaţia Mecanturist, Primăria Greci şi Asociaţia Bike Works îi invită pe toţi pasionaţii de ciclism şi de alergare montană, copii şi adulţi deopotrivă, la „Măcin Mountain Fun 2016”, cel mai mare eveniment sportiv al anului în Munţii Măcinului, care va avea loc sâmbătă, 11 iunie, în apropierea localităţii Greci, din judeţul Tulcea.

În cadrul „Măcin Mountain Fun 2016” se va desfăşura tradiţionalul concurs de ciclism montan „Măcin XC”, un concurs de alergare montană, denumit Măcin Cross (ediţia a doua), precum şi două curse pentru copii, una de MTB şi alta de alergare.

Concursul va avea, din punct de vedere al dificultăţii, două trasee. Unul va fi pentru amatori, care nu va fi foarte solicitant fizic şi va avea o tehnicitate uşoară spre medie, iar cel pentru elite va prezenta urcări solicitante, dar şi coborâri spectaculoase şi periculoase. Cursa copiilor, Kids Race, va presupune parcurgerea de către copii a unui traseu scurt, în zona de start. Pe de altă parte, Măcin Cross este un concurs destinat pasionaţilor de alergare montană, care se vor putea bucura de un traseu conceput special pentru ei, nu foarte solicitant fizic, având o tehnicitate uşoară spre medie.

Important de reţinut este faptul că pe data de 3 iunie se închide sesiunea de înscrieri online, cu precizarea că pentru cursele destinate copiilor înscrierile sunt gratuite. Astfel, pe site-ul oficial al concursului, la adresa http://mxc.bikeworks.ro/, pasionaţii de ciclism şi alergare montană pot găsi toate informaţiile necesare.

În funcţie de dărnicia sponsorilor, pe lânga diplome, medalii şi trofee, se vor acorda produse şi alte premii.

Citit 3741 ori Ultima modificare Vineri, 03 Iunie 2016 12:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.