EURO 2016 / Rezultate şi programul de astăzi

EURO 2016 / Rezultate şi programul de astăzi
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În această seară, în cadrul Campionatului European din Franţa, sunt programate două partide, ambele din Grupa F. De la ora 19,00, se va desfăşura meciul Austria – Ungaria (televizare Dolce Sport 1), iar de la ora 22,00 partida dintre Portugalia şi Islanda (televizare Dolce Sport 1 şi Pro TV.

În primul meci de luni, echipele Irlandei și Suediei (Grupa E) au remizat, scor 1-1 (0-0). În prima repriză, irlandezii au ratat deschiderea scorului prin Hendrik, care a trimis mingea în bară în minutul 32, reuşind până la urmă să marcheze primii, prin Wes Hoolahan (48). Suedia a reușit să egaleze printr-un autogol al fundașului irlandez Ciaran Clark (71).

În celălalt joc din Grupa E disputat luni, echipa naţională a Italiei a învins, scor 2-0, reprezentativa Belgiei. Golurile au fost marcate de Emanuele Giaccherini (minutul 32) şi Graziano Pelle (minutul 90+3)

Tot luni, s-a disputat şi o partidă din Grupa D, în care echipa Spaniei a învins, scor 1-0, reprezentativa Cehiei. Formaţia spaniolă s-a impus cu emoţii, golul victoriei fiind marcat foarte târziu, în minutul 87, de Pique, cu o lovitură de cap din interiorul careului.

În primul meci din această grupă, duminică, naționala Croației o învinsese pe cea a Turciei cu scorul de 1-0.

Citit 1422 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.