Gălăţeanca Patricia Ţig s-a RETRAS de la Budapesta

Gălăţeanca Patricia Ţig s-a RETRAS de la Budapesta
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Gălăţeanca Patricia Ţig, cap de serie numărul 2, s-a retras de la turneul ITF de la Budapesta, dotat cu premii totale de 100.000 de dolari. Ţig, locul 100 WTA, conducea cu 3-0 în partida din primul tur contra ucrainencei Anastasia Vasilieva (locul 400), când a resimţit dureri la cot şi a abandonat meciul din turul inaugural.

Din fericire, accidentarea nu este gravă, Patricia putând evolua în turneul WTA BRD Open de la Bucureşti, care se va disputa săptămâna viitoare şi unde gălăţeanca va juca direct pe tabloul principal. Anul trecut, Ţig a beneficiat de un wildcard din partea organizatorilor şi s-a oprit în turul secund după ce a fost eliminată de slovena Polona Hercog (locul 87 la acel moment).

Altfel, Gabriela Talabă (locul 1198) s-a calificat în optimile de finală ale turneului ITF de la Iaşi, dotat cu premii de 10.000 de dolari. În primul tur, gălăţeanca a învins-o pe Ştefana Andrei, jucătoare venită din calificări, scor 6-3, 7-6 (3). În „optimi”, Talabă va juca, joi, contra Elenei Cadar (cap de serie 7), care a trecut în turul inaugural de italianca Giorgia Pinto. Simona Ionescu, legitimată la clubul gălăţean Galant M&S, s-a calificat şi ea în optimi, unde va juca cu învingătoarea partidei dintre Teodora Stângă (calificări) şi Maria Siopacha (Cipru, wildcard). În primul tur, Ionescu (locul 821 WTA) a învins-o pe Miriana Tona (Italia, locul 747), scor 7-5, 6-0.

La dublu, perechea Gabriela Talabă/Camelia Hristea s-a calificat în semifinale, unde va întâlni perechea Kassandra Davesne/Irina Fetecău (Franța/România). În sferturile de finală, Talabă/Hristea a trecut de perechea Simona Ionescu/Giorgio Pinto (Italia), scor 6-1, 6-2, în timp ce Davesne/Fetecău au câștigat în fața perechii Ana Bogdan/Ioana Bogdan, scor 7-5, 6-0.

 

Citit 1321 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Iulie 2016 20:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.