EURO 2016/ Portugalia este noua campioană a Europei

EURO 2016/ Portugalia este noua campioană a Europei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Naţionala Portugaliei a câştigat, în prelungiri, scor 1-0 (0-0), meciul jucat cu selecționata Franței, în finala Campionatului European din Franţa.

Cristiano Ronaldo a ratat finalul meciului decisiv din Campionatul European după ce a părăsit meciul, în minutul 25, fiind accidentat de Payet. Scorul a fost deschis abia în minutul 109, de către Eder, vârful de la Swansea, care a primit o minge la 25 de metri, a scăpat dintr-un duel cu Koscielny şi a prins cel mai bun şut din cariera sa. Mingea a fost trimisă violent pe jos, Lloris nu a mai avut reacţie, şi portughezii au dat lovitura decisivă. Deschamps a reacţionat imediat, cu Martial, un atacant, în locul lui Sissoko, un mijlocaş central.

Portugalia: Rui Patricio - Cedric, Pepe, Fonte, Raphael Guerreiro - William Carvalho - Renato Sanches (Eder 79), Joao Madrio, Adrien Silva (Joao Moutinho 66)  - Ronaldo (Quaresma 25), Nani.

Franţa: Lloris - Sagna, Umtiti, Koscielny, Evra - Matuiti, Pogba, Sissoko (Martial 109) - Payet (Coman 58), Giroud (Gignac 78), Griezmann.

 

 

 

Citit 1437 ori Ultima modificare Luni, 11 Iulie 2016 01:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.