DUBLĂ VICTORIE românească în Canada. Simona HALEP și Monica NICULESCU, calificate în FINALELE Rogers Cup

DUBLĂ VICTORIE românească în Canada. Simona HALEP și Monica NICULESCU, calificate în FINALELE Rogers Cup
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

UPDATE, 31 iulie, ora 00,20: Simona Halep și Monica Niculescu s-au calificat în finala de dublu a turneului Rogers Cup de la Montreal, după ce au eliminat în semifinale perechea slovenă Andreja Klepac/Katarina Srebotnik, scor 6-3, 2-6, 10-6. În finală, româncele vor juca împotriva perechii Elena Makarova/Elena Vesnina (cap de seri 4), duminică seara, după finala de simplu. 

Simona Halep și Monica Niculescu sunt beneficiarele unui wildcard din partea organizatorilor. Halep, care până înaintea acestui turneu nu avea clasament la dublu, va intra de luni, 1 august, în Top 150, până pe locul 125 WTA, după o urcare de peste 1700 de locuri. 


Jucătoarea Simona Halep, locul 5 mondial, s-a calificat, sâmbătă, în finala turneului Rogers Cup de la Montreal, după ce a învins-o pe germanca Angelique Kerber, locul 2 WTA, scor 6-0, 3-6, 6-2.

După un prim set dominat în totalitate de către româncă, în care Kerber părea fără că nu își găsește ritmul de joc, a urmat un set secund echilibrat, până la 2-2, fiecare dintre jucătoare câștigându-și serviciul. Au urmat două breakuri, ca apoi Kerber să câștige trei game-uri consecutive și să trimită meciul în decisiv. Situația din ultimul act a părut oglinda primului set, cu un break pentre Kerber și un alt doilea game pe propriul serviciu, dar românca a dat dovadă de putere de revenire și a obținut șase game-uri la rând.

Halep va juca în finală contra americancei Madison Keys (locul10), duminică, de la ora 20,00. Keys a învins-o pe Kristina Kucova (Slovacia, locul 121), jucătoare venită din calificări. scor 6-2, 6-1. 

Altfel, la ieșire de pe teren, Simona Halep a fost așteptată și felicitată de către pugilistul gălățean Lucian Bute.

Moment emotionant intre doi romani, pe taram canadian!

Simona Halep si Lucian Bute, dupa semifinala de la Rogers Cup

Altfel, în turneul ATP Masters 1000 de la Toronto, perechea Florin Mergea și Horia Tecău a pierdut, sâmbătă, în semifinale, în fața perechii Ivan Dodig/Marcelo Melo (Croația/Brazilia), cap de serie 3, scor 6-4, 6-3.

Citit 2128 ori Ultima modificare Duminică, 31 Iulie 2016 19:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.