Tripluultratriatlon CARITABIL. Gabriel Drăghici, start în cursa prematurilor

Tripluultratriatlon CARITABIL. Gabriel Drăghici, start în cursa prematurilor
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Gălăţeanul Gabriel Drăghici va lua startul, astăzi, de la ora 12,00, într-un tripluultratriatlon în scop caritabil. Prin această cursă, Drăghici va susţine proiectul celor de la Centrul de Iniţiativă Comunitară „Prematurii au o şansă”, prin care se doreşte achiziţionarea unor incubatoare pentru copiii născuţi prematuri, aparatură cu care urmează să fie dotată Maternitatea "Buna Vestire" din Galaţi.

Drăghici va înota în bazinul Centrului de Recuperare „Delfinul” 11,4 km, va pedala pe distanţa de 540 km şi va alerga 126,6 km, ultimii 21 km din cursă urmând să fie parcurşi în cadrul Semimaratonului Galaţi, din 11 septembrie, desfăşurat în organizarea Fundaţiei Comunitare Galaţi.

Tot la „Delfinul”, începând cu ora 17,30, va avea loc o serată cultural-artistică, în parteneriat cu Liceul de Arte „D. Cuclin”.

Gabriel Drăghici (38 de ani) este cunoscut comunităţii gălăţene şi în urma participării de anul trecut la maratonul de nataţie, când a înotat timp de 24 de ore, tot în scop caritabil, pentru micuţa Evelina Dicu, o copilă diagnosticată cu fibroză chistică, boală care, în termeni simpli, înseamnă că organele îşi pierd funcţiile până pe la 30 de ani.

Citit 2066 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Septembrie 2016 19:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.