Joi, la Sala ”Dunărea”. Galaţi - Zalău, un MECI de handbal feminin de mare atracţie

Joi, la Sala ”Dunărea”. Galaţi - Zalău, un MECI de handbal feminin de mare atracţie
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Competiţia de handbal feminin numărul unu, Liga Naţională, programează jocurile etapei a treia. Unul dintre meciurile care ne interesează cel mai mult este cel de la Galaţi, dintre CSU Danubius şi HC Zalău. Este o confruntare în care spectatorii gălăţeni îşi pun mari speranţe, în ciuda faptului că zălăuancele au un statut cu vechime în primul eşalon.

Speranţa suporterilor gălăţeni are şi câteva argumente pro. Echipa favorită a început anevoios, în faţa campioanei europene, CSM Bucureşti - meci pierdut atât pe teren (36-15), cât şi la „masa verde”, ca apoi să aibă o uşoară revenire în partida de la Braşov. Gruparea gălăţeană a primit două guri de aer, prin transferul macedonencei Dajana Jovanoska şi revenirea ploieştencei Ştefania Florea şi, nu în ultimul rând, mizează pe avantajul terenului propriu şi pe aportul publicului. Cu tribunele pline alături de echipă, „studentele” pot produce surpriza şi obţine o victorie de care au atâta nevoie.

Ieri, la orele prânzului, conducerea clubului gălăţean a primit confirmarea, de la federaţie, în legătură cu posibilitatea folosirii unei jucătoare legitimate în aceste zile. Este vorba despre Andreea Chiricuţă, 22 de ani, extremă stânga, venită de la CSM Ploieşti, care va avea drept de joc pentru întâlnirea de astăzi.

Aşadar, spectatorii gălăţeni, mari amatori de handbal, sunt aşteptaţi astăzi, la Sala „Dunărea” (ora 17,00), să-şi susţină echipa favorită. La rândul lor, elevele antrenorului Valeriu Costea şi-au anunţat deja hotărârea şi disponibilitatea de a realiza un joc care să le permită să obţină un rezultat favorabil.

Partida va fi condusă de un cuplu de arbitri din Buzău: Georgian Băducu - Răzvan Voicu.

Citit 1796 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Septembrie 2016 17:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.