Dunărea a ieşit rău din seria de şapte meciuri în opt zile

Dunărea a ieşit rău din seria de şapte meciuri în opt zile
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Echipa de hochei Dunărea Galaţi, câştigătoarea ultimelor două ediţii ale Ligii Campionilor, a ieşit destul de şifonată din perioada cu program foarte încărcat. Seria de şapte meciuri jucate în opt zile s-a încheiat sâmbătă cu o înfrângere drastică la Braşov, scor 4-12 cu cei de la Corona. Echipa gălăţeană a rezistat doar prima repriza, la finalul căreia scorul era 2-2, apoi n-a mai făcut faţă, în special din punct de vedere fizic. Primul meci, disputat vineri seară, a fost ceva mai disputat, Corona câştigând cu 6-4. Formaţia braşoveană a condus cu 5-2 la utlima pauză, Dunărea a revenit până la 5-4 (min. 7 din repriza a treia), dar n-a reuşit şi să egaleze, ultimul gol al partidei fiind înscris de gazde, în ultimul minut, în condiţii de superioritate numerică. Cele două partide au contat atât pentru campionatul naţional, cât şi pentru Liga MOL. Astfel, bilanţul echipei gălăţene în această serie istovitoare de şapte meciuri este unul dezamăgitor, cu o singură victorie, aspect ce arată că, la formula actuală a lotului, Dunărea nu poate face faţă pe două fronturi, Liga MOL şi Liga Naţională,

În cele şapte partide din această serie, s-au înregistrat rezultatele: 3-6 cu Ujpest, 2-3 cu Ferencvaros (ambele Liga Mol), 7-4 şi 2-5 cu Progym Gheorgheni (Liga Naţională), 2-5 cu DVTK Miskolci (Liga Mol) – toate disputate la Galaţi, 4-6 şi 4-12 la Braşov, cu Corona.

Pentru Dunărea, următorul meci va fi la Belgrad în Liga Mol, vineri 7 octombrie, apoi vor fi două jocuri în Ungaria, cu MAC (9 octombrie) şi Ferencvaros (10 octombrie).

Citit 1339 ori Ultima modificare Duminică, 02 Octombrie 2016 16:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.