Hocheiștii de la Dunărea, încă un meci pierdut
Foto: Foto Sonia Baciu

Hocheiștii de la Dunărea, încă un meci pierdut
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

UPDATE: CSM Dunărea a pierdut, scor 1-4 (0-3, 1-0, 0-1), în fața formației UTE, în mceiul disputat marți seară, în deplasare. Unicul gol al gălățenilor a fost marcat de Donika, în minutul 39.  

Dunărea a obținut un singur punct în această etapă, din deplasare, și se află pe locul 9, cu 25 de puncte din 26 de jocuri, la cinci puncte în urma clasatei pe locul 8, Fehervari Titanok. Liderul Ligii Mol este formația DVTK Miskolc, cu 50 de puncte din 22 de meciuri.


 

Echipa de hochei pe gheață CSM Dunărea a câștigat un punct, în urma înfrângerii, scor 6-5, în prelungiri, în fața formației Fehervari Titanok, într-o partidă contând pentru Liga Mol.

Pentru gălățeni au marcat Lorincz, Donika - 2, Z. Pal și Kraijci. Trei din cele șase goluri ale ”titanilor” au fost marcate în superioritate numerică. Ultima eliminare a celor de la CSM Dunărea, când mai era o singură secundă de joc, a facilitat maghiarilor să domine prelungirile, aceștia marcând în secunda 38.

Aceasta este prima victorie a ”titanilor” în fața gălățenilor, după două înfrângeri în prelungiri (una pe teren propriu și una la Galați) și o alta, clară, pe gheața dunărenilor.

CSM Dunărea mai are de disputat un meci din această serie a deplasărilor, marți, de la ora 19,00, cu formația UTE.

Citit 1490 ori Ultima modificare Marți, 29 Noiembrie 2016 22:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.