ARCADA joacă astăzi pentru intrarea în finala CUPEI ROMÂNIEI
Foto: Foto ”Viața liberă”, Sonia Baciu

ARCADA joacă astăzi pentru intrarea în finala CUPEI ROMÂNIEI
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Aflată pe locurile 2-3 în campionat, Arcada Galaţi atacă, astăzi, şi "Cupa României". Prima manşă a semifinalei cu SCM "U" Craiova, deţinătoarea titlului de campioană, se dispută, în deplasare, de la ora 18,00.


Pentru acest deosebit de important meci, gălăţenii au plecat ieri la prânz spre Cetatea Băniei, cu hotărârea  de a face un joc cât mai bun şi a obţine un rezultat care să le uşureze misiunea din returul programat peste două săptămâni, la Galaţi. „Obiectivele noastre pentru acest sezon sunt campionatul şi Cupa. După ce am ratat calificarea în Cupa CEV, ne-am strâns rândurile şi, cu mai multă ambiţie şi determinare, ne-am amplificat pregătirile. Avem adversari redutabili şi numai astfel putem ajunge în frunte. După meciul de la Piatra Neamţ (câştigat la zero - n.r.), am efectuat trei antrenamente (duminică - unul, luni - două), iar când vom ajunge la Craiova avem programat încă unul. Întregul efectiv este apt de joc, inclusiv noile achiziţii, Jekov, Laza şi cubanezul Armando Danger Mulen, transferat în ultimul moment, astfel că avem toate şansele să obţinem un rezultat bun la Craiova”, ne-a spus, ieri, antrenorul secund Marian Apostu.

Andrei Spânu, voleibalist al echipei gălăţene, se aşteaptă ca diferenţa să o facă valoarea individuală: "Sunt convins că ne vom întâlni şi în faza a doua a campionatului, cea dintre primele şase. Atunci ne vom cunoaşte foarte bine unii pe alţii, iar acum rămâne ca diferenţa să fie făcută de valoarea individuală a jucătorilor".

De partea cealaltă, Dănuţ Pascu, antrenorul echipei din Craiova, estimează că se va impune echipa care va putea fi mai constantă. “O să fie meciuri foarte grele pentru toate echipele, nu mai există în acest sezon meci uşor, indiferent cu cine joci. Vor câştiga cei care vor avea constanţă în joc, în pregătire şi care vor aborda meciurile foarte serios şi la victorie”, a spus tehnicianul oltenilor.

Cea mai bună clasare în „Cupa României” pentru Arcada a fost în sezonul trecut, când gălăţenii s-a clasat pe locul al IV-lea în turneul final, trofeul fiind adjudecat de echipa din Zalău.

Partida de astăzi a fost încredinţată spre a fi arbitrată cuplului ardelean Paul Szabo Alexi (Oradea) - Traian Pop (Cluj).

Citit 1714 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Ianuarie 2017 14:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.