Phoenix, înfrângere în ultima etapă
Foto: Alexandra Dumitrache, "integralista" meciului dintre Phoenix şi Sepsi (foto Sonia Baciu)

Phoenix, înfrângere în ultima etapă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Eugenio Rodrigues şi Andreea Şoptică, antrenorii echipei feminine de baschet Phoenix, au avut o misiune grea în meciul pierdut, miercuri seară, scor 54-85 (32-56), în faţa formaţiei Sepsi Sf. Gheorghe, campioana en-titre, contând pentru ultima etapă a fazei întâi a Ligii Naţionale.

Cu un lot restrâns din cauza accidentărilor - doar şapte jucătoare folosite, gălăţencele au reuşit să ţină aproape de adversar în prima parte a meciului, după ce au avut o serie de 6 puncte la rând, de la 7-16 la 13-16, ca apoi, în al doilea sfert să ajungă la un singur punct în urma campioanelor (22-23). Din acel moment, partida a curs într-un singur sens, chiar dacă gălăţencele au făcut eforturi pentru a rămâne în joc.

A fost un meci în care „banca” a făcut diferenţa, punctele marcate de „rezervele” formaţiei din Sf. Gheorghe fiind la jumătate din totalul realizat de titularele gălăţene, în timp ce „rezervele” de la Phoenix au reuşit doar 4 puncte.

Cea mai bună jucătoare de la Phoenix a fost Shanice Steenholdt, cu 26 de puncte şi 10 recuperări. Celelalte realizatoare ale gălăţencelor au fost Alexandra Dumitrache 8 puncte, 2 recuperări, 4 „assists”, MyNeshia McKenzie 8 p, 13 r, 1 as, Erica Covile 8 p, 7 r, 3 as, Denisa Fota 2 p, 1 r, 1 as, Kerah Nelson 2 p, 2 r şi Bianca Fota 5 pase decisive.

Phoenix a încheiat prima fază din LN cu 27 de puncte (9 victorii şi 9 înfrângeri) şi urmează să joace în grupa locurilor 1-6.

Citit 967 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.