Arcada a luat încă trei puncte şi continuă să spere la titlu
Foto: Foto Marius Prisacariu

Arcada a luat încă trei puncte şi continuă să spere la titlu
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Echipa masculină Arcada Galaţi şi-a confirmat statutul de favorită în partida cu CSM Bucureşti, câştigând la un scor de trei puncte, 3-0. Partida a contat pentru etapa a doua a returului grupei locurilor 1-6 din Divizia A1.

Meciul a fost mult mai disputat decât o arată scorul final (25-18, 25-20 şi 25-22), ambiţioasa echipă bucureşteană ţinându-se aproape mult timp, în toate cele trei seturi. În primul au fost şapte egalităţi, până la 10-10, după care a urmat desprinderea. Cel mai disputat a fost setul trei, în care oaspeţii au revenit de la 6-2 şi apoi s-a mers cap la cap până la 21-21, după care voleibaliştii de de la Arcada s-au desprins decisiv.

Stafful tehnic a aliniat un sextet schimbat faţă de ultimele etape, s-a început cu Laza şi s-a terminat cu Dumitrache şi Cristudor în teren: Caio da Pra (Dumitrache), Despotovski, Laza, Janici, Gradinarov (Cristudor), Spînu - Rosici (libero).

Atenţia publicului a fost îndreptată şi spre celelalte două partide ale etapei, disputate de la aceeaşi oră. Acestea începuseră favorabil pentru Arcada, contracandidatele la primul loc, VM Zalău şi SCMU Craiova, pierzând primul set cu Steaua, respectiv, Tricolorul Ploieşti, însă până la urmă ambele au învins la scor de trei puncte: 3-1.

Astfel, cu trei etape rămase de disputat, VM Zalău conduce înc lasament cu un avans de trei puncte faţă de Arcada şi cinci faţă de SCMU Craiova.

Pentru Arcada urmează încă o partidă fierbinte, urmând să joace miercuri, în deplasare, la Tricolorul.

La feminin, încă un 0-3

În competiţia feminină, CSU Galaţi a înregistrat o nouă înfrângere, 0-3 în deplasare, cu CSU Medicina Tg. Mureş. În primul set, echipa gălăţeană a jucat bine, gazdele câştigând în „prelungiri”, cu 26-24, însă în următoarele superioritatea celor de la Medicina a fost evidentă: 25-16 şi 25-11. S-a jucat în formula: Elena Ivan, Irina Todaşcă, Teodora Sabloschi, Camelia Vasile, Iuliana Cazamir (Violeta Stan), Sorina Marian - Monica Foca (libero).

Miercuri, CSU va juca acasă, cu SCM Piteşti.

Citit 1940 ori Ultima modificare Duminică, 09 Aprilie 2017 19:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.