S-a semnat şi contractul! Oficial, OȚELUL s-a întors pe stadionul de acasă

S-a semnat şi contractul! Oficial, OȚELUL s-a întors pe stadionul de acasă
Aşa arăta stadionul Oţelul sâmbătă, după tunderea gazonului
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

Pasul uriaş în reconstrucţia echipei de fotbal Oţelul, pe care www.viata-libera.ro il anunţa sâmbăta trecută, a fost oficializat, clubul anunţând prin intermediul unui comunicat că s-a semnat contractul cu ArcelorMittal, proprietarul stadionului "Oţelul", astfel că formaţia roş-alb-albastră, revitalizată de suporteri, revine pe arena care-i poartă numele şi unde şi-a scris cea mai mare parte a istorie sale.

Redăm integral acest comunicat al SC Oţelul:

Suporterii Oțelului vor avea prilejul de a se reîntoace pe stadionul ce poartă numele echipei lor, arena pe care s-au realizat cele mai mari performanțe din istoria fotbalului gălățean.

SC Oțelul Galați și ArcelorMittal Galați au încheiat un parteneriat prin care echipa noastră va disputa meciurile de pe teren propriu pe legendara arenă, Combinatul Siderurgic fiind, ca și acum peste 50 de ani de la înființarea clubului oțelar, unul din partenerii strategici în integrarea valorilor sportive în cadrul comunității locale.

Reușim, astfel, să îndeplinim una din cele mai mari doleațe ale suporterilor roș-alb-albaștri, să readucem fotbalul gălățean în locul unde a obținut cele mai reprezentative succese, acolo unde fanii se simt cu adevărat «acasă» atunci când își susțin echipa favorită și unde noi visuri se vor naște și pe care le vom îndeplini împreună: Stadionul Oțelul.

«Prin perseverență am ajuns la succes cu un proiect în care mulți nu au crezut! Oțelul este întodeauna o luptă, întodeauna vor exista obstacole. Orice învingător suferă, cei care reușesc sunt oamenii care dețin ambitia si voința de a dezvolta pasiuni spre binele comunității! Suntem din nou acasă! Mulțumim tuturor celor care au încredere în noi și au făcut posibilă această reîntoarcere! Suntem aici si numai împreună vom reuși», a declarat Cornel Romeo Moisescu, președintele SC Oțelul Galați.

Considerăm că acest pas confirmă faptul că angajamentele și obiectivele realizate până acum de proiectul nostru au fost duse la îndeplinire cu succes, iar această colaborare cu ArcelorMittal Galați repune arena Oțelului în circuitul sportiv. În aceste condiții, eforturile nostre se vor spori, atât din punct de vedere sportiv pentru a revitaliza fotbalului gălățean, dar și din punct de vedere logistic pentru a asigura buna funcționare a infrastructurii existente și care face obiectul contractului încheiat între cele două părți și de a oferi suporterilor condiții cât mai bune pentru susținerea fenomenului fotbalistic.

SC Oțelul Galați consideră că împreună, cele două entități, alături de voi, suporterii, suntem mai puternici. Împreună facem Oțelul puternic!”.

SC Oţelul a început încă din finalul săptămânii trecute să lucreze la readucerea gazonului într-o stare optimă şi este anunţată ca sigură disputarea partidei de baraj pentru promovarea în Liga III pe stadionul „Oţelul”.

Vom reveni cu reacţiile foştilor fotbalişti, „legende” ale Oţelului, după oficializarea întoarcerii echipei „acasă”.

Citit 18605 ori Ultima modificare Vineri, 05 Mai 2017 11:37

6 comentarii

 • postat de smart studio
  Luni, 08 Mai 2017 09:36
  sa speram la ce-i mai bun pentru Otelul !!!
  0
  4
  Raportează
 • postat de BOERU MIHAI
  Vineri, 05 Mai 2017 19:31
  Desi sunt brailean iubesc echipa fanion a orasului Galati de care ma leaga multe amintiri frumoase inca din anii 70 ! Rivalitatea celor doua cluburi a facut de fiecare data ca stadioanele din Braila sau Galati sa fie pline ochi iar de fiecare data am oferit cu sportivitate aplauzele noastre ale brailenilor invingatorilor indiferent ca a castigat una sau alta din echipele favorite ! Ce se intampla astazi cu fotbalul galatean este un genocid greu de inteles !? Nu intelegeti domnilor iresponsabili ca ne-ati furat placerea derbiurilor de odinioara ca ne-ati furat identitatea ca ne-ati furat echipele favorite dar nu ne puteti fura iubirea fata de echipele favorite !
  0
  17
  Raportează
 • postat de Otelar
  Vineri, 05 Mai 2017 00:24
  Declinul clubului OȚELUL a început de când acționarii indieni ai combinatului Mittal Steel și-au luat mâna de pe club, nefiind importantă pentru ei o echipă de fotbal (dacă era de oină, poate îi interesau). Era bine însă dacă cedau atunci municipalității și stadionul, așa cum au cedat și alte bunuri patrimoniale, precum o gradiniță de copii sau altele.
  Actualii acționari, francezi, se pare că sunt mai înțelepți și își dau seama de avantajele reciproce ce pot decurge într-un astfel de parteneriat.
  Oricum, o mare vină are și conducerea municipalității care nu a știut să negocieze la timp interesele pentru sport ale suporterilor gălățeni!
  4
  14
  Raportează
 • postat de Valint
  Joi, 04 Mai 2017 19:30
  Bai perere proprie, nu meriți atenție, dar frustrat rău esti! Fugi cât mai repede sa nu simți durerea prostiei si a invidiei!
  Bravo Otelul!!!!
  6
  10
  Raportează
 • postat de parere proprie,
  Joi, 04 Mai 2017 17:08
  urmatorul pas cred ca va fi cumpararea stadionului OTELUL de catre C.L din bani publici si adunati prin plata impozitelor galatenilor care sint sau nu interesati de fotbalul de divizii regionale..... ca doar n-o fi foc acolo daca se cheltuie vreun milion de euro pentru aceasta minunata echipa si a ei superconducere. la finalul tranzactiei de vinzare-cumparare se pot organiza si niste focuri de artificii in compania artistilor si fostelor glorii " OTELUL GALATI". dupa aia cine mai stie, poate STOP JOC, ca misiunea e indeplinita sau in cel mai bun caz sa mergem sa vedem pe nocturna meciuri cu echipe comunale. asa cred eu........unde e palmaresul OTELULUI?
  18
  10
  Raportează
 • postat de zoro
  Joi, 04 Mai 2017 15:57
  Acum , urmeaza sa-l aduceti ca presedinte pe nimeni altul decat ....marele demolator a tot pe unde trece ......MARIUS Stan.
  el are experienta multa in a distruge si vinde.
  26
  17
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.