CSU Danubius, ELIMINATĂ din ”Cupa României”

CSU Danubius, ELIMINATĂ din ”Cupa României”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În optimile de finală ale „Cupei României” la handbal feminin, echipa gălăţeană a fost eliminată de o recent promovată în Liga Naţională, Rapid Bucureşti, scor 33-30. Întâlnirea din Giuleşti se anunţa deschisă oricărui rezultat, ţinând cont că Rapid şi-a câştigat statutul de nou-promovată în Liga Naţională prin clasarea pe primul loc în Seria A din eşalonul secund, iar CSU Danubius avea lotul decimat de accidentări. Aşteptările au fost confirmate, meciul fiind unul echilibrat.

CSU Danubius a dominat prima parte a meciului (evoluţia scorului 0-2, 1-4, 4-7, 16-17 la pauză), ritm pe care a putut cât de cât să-l menţină până în min. 39 (scor 20-21). Fără Andreea Chiricuţă, care şi-a reluat antrenamentele cu doar trei zile înainte, Ştefania Florea, Mădălina Conache (accidentate) şi cele două jucătoare ce vin după operaţii, Daciana Curtean şi Iulia Artean, în jocul echipe gălăţene a început să se simtă efectele „băncii scurte”, pe fondul oboselii s-au înmulţit greşelile, iar Rapid a profitat şi s-a desprins în câştigătoare. Mai mult, în ultimele 10 minute au ieşit din joc alte două handbaliste de la CSU Danubius, Carmen Marcu şi Nicoleta Vlad, care au primit „roşu” pentru acumularea a câte trei eliminări.

Antrenorul Valeriu Costea, care spre finalul meciului mai avea puţin şi rămânea pe bancă doar cu preşedintele Dan Pantea alături, a mai trimis în teren următoarele jucătoare: Emilia Anghel, Laura Bujoiu – Cosmina Cozma, Nataşa Krnici, Denisa Şelever, Dajana Jovanovska, Elena Livrinikj, Andreea Taivan şi Ramona Urse.

Tehnicianul gălăţean a admis că echipa sa nu a prins o zi prea bună. „Fetele de la care aveam aşteptări nu s-au ridicat la un nivel mulţumitor. S-a ratat foarte mult, s-au angrenat în jocul gazdelor şi am avut prea multe eliminări. Va trebui să eliminăm aceste carenţe şi să ne pregătim cu mare atenţie în vederea meciurilor de baraj pentru menţinerea în prima ligă. Altfel, ne va fi foarte greu în turneul de la Sf. Gheorghe (n.r. 24-27 mai), unde va fi barajul”, a declarat Valeriu Costea.

Citit 2169 ori Ultima modificare Vineri, 05 Mai 2017 15:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.