Patricia Ţig, adversară dificilă la Roland Garros

Patricia Ţig, adversară dificilă la Roland Garros
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Gălăţeanca Patricia Ţig, locul 119 în ierarhia mondială, va avea meci greu în primul tur al turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Ţig o va întâlni pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova (25 ani, locul 17 WTA).

Patricia Țig s-a impus, scor 6-3, 6-2, în singurul meci disputat cu Pavliucenkova, în semifinalele turneului WTA de la Baku, în august 2015.

Pe tabloul principal se mai află cinci jucătoare românce, dintre care una venită din calificări.  În primul tur al turneului parizian, Simona Halep, cap de serie 3, o va avea ca adversară pe Jana Cepelova (Slovacia, locul 88 WTA). Românca speră să poată disputa meciul, în ciuda unei accidentări la o gleznă, suferite în weekend, în timpul finalei turneului de la Roma. ”Este mult mai bine și cred că voi putea juca, însă aștept să fac o nouă ședință de ultrasunete sâmbătă”, a declarat Halep.

Irina Begu (locul 44 WTA) va juca în primul tur cu Mariana Duque-Marino (Columbia, locul 114 WTA), în timp ce Monica Niculescu (29 ani, locul 53 WTA) o are ca adversară pe estonianca Anett Kontaveit (21 ani, locul 52 WTA).

 

Sorana Cîrstea (27 ani, 67 WTA) are și ea un meci destul de dificil cu chinezoaica Shuai Peng (31 ani, 39 WTA). Ana Bogdan (24 ani, 106 WTA) s-a calificat și ea, vineri, pe tabloul principal de simplu și își va afla ulterior adversara din primul tur. 

Citit 1442 ori Ultima modificare Luni, 29 Mai 2017 15:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.