”Brandabur a minţit” public!

”Brandabur a minţit” public!
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

- este reacţia dură venită dintre jucători


Contestat vehement de o parte dintre suporterii echipei de hochei, care îi cer demisia, Mihai Brandabur, directorul CSM Dunărea şi-a spus punctul de vedere într-un interviu publicat de "Viaţa liber" în ediţia din 14 mai. Însă, cu explicaţiile sale a nimerit cu oiştea-n gard, reacţia venită din rândul jucătorilor demonstrând că a minţit grosolan.

„Nu este adevărat că jucătorii sunt neplătiţi din ianuarie. Dintre români mai sunt cu restanţe Radu Viorel şi Alexandru Ionuţ Munteanu, din martie cred, pe care îi rezolvăm curând”, acesta a fost o parte a răspunsului lui Brandabur când a fost întrebat despre situaţia concretă a restanţelor salariale către hocheişti.

Legendarul portar al hocheiului românesc, Radu Viorel, a luat „foc” la citirea interviului. „Cum să spună că la mine sunt restanţe doar din martie? Asta e minciună, la mine sunt restanţe încă de pe luna noiembrie. Dincolo de bani, m-a deranjat, normal, să citesc astfel de afirmații nereale, m-am simțit jignit”, ne-a declarat Radu Viorel.

Acesta a mai adăugat că episoade oarecum asemănătoare a mai trăit în ultimii trei ani, dar a continuat din pasiunea pentru acest sport. „De la începutul acestui proiect am fost tratat de parcă voiau să scape de mine. Uite că am rămas, n-au scăpat. Am stabilit cu ei, cei din conducere, o sumă, când au negociat ştiau exact în ce condiţii, că eu am şi serviciu şi nu am cum să fiu la toate antrenamentele. După prima lună, când echipa a stat în cantonament la Braşov, mi-au tăiat 50 la sută că nu am fost acolo. Au urmat şi altele similare, ba un 25 la sută, ba alt procent. De ce, atât timp cât ştiau în ce condiţii au promis o anumită sumă?” a mai mărturisit Radu Viorel.

Citit 5335 ori Ultima modificare Vineri, 16 Iunie 2017 10:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.