Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Echipa masculină de volei Arcada Galați a perfectat al patrulea transfer pentru sezonul următor, cel al ridicătorului Dima Filippov. "Sunt bucuros să anunţ că noua mea echipă este Arcada Galaţi", a confirmat, miercuri seară, voleibalistul născut în Ucraina, stabilit la Atena, care are cetăţenie elenă şi este component al echipei naţionale a Greciei.

"Sunt sigur că vom avea un sezon de succes, ne vedem în curând", a fost un prim mesaj pe care Dima Filippov ne-a spus că doreşte să-l transmită suporterilor gălăţeni.
Filippov are 26 de ani, 1,98 m înălţime şi a jucat în ultimele sezoane pentru clubul grec Olympiacos.
Familia sa este una cu tradiţie în sport. Tatăl, Iuri, a fost şi el voleibalist de mare peformanţă, jucând şi în campioanetele din Grecia şi Brazilia. De asemenea, Dima Filippov se mândreşte cu performanţele bunicului său, fost fotbalist, care a luat medalia de bronz cu echipa URSS la Jocurile Olimpice din 1972, de la Munchen.
Pentru postul pe care joacă Filippov, Arcada a anunţat că a fost prelungit şi contractul lui Filip Despotovski.
Precedentele trei transferuri realizate de conducerea clubului Arcada în această lună sunt: liberoul sârb Neven Majstorovici, muntenegreanul Luka Suljagici (universal) şi românul Marian Bala, toţi jucători în echipele lor naţionale.
Altfel, Arcada s-a mai despărţit de unul dintre jucătorii din străinătate ce au jucat sezoanele trecute la Galaţi, sârbul Nemanja Radovici, care a ales un club din Elveţia.

 

Citit 1315 ori Ultima modificare Joi, 22 Iunie 2017 18:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.