Noi transferuri la CSU Danubius

Noi transferuri la CSU Danubius
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Echipa feminină de handbal CSU Danubius Galaţi a mai perfectat încă două achiziţii pentru ediţia următoare a Ligii Naţionale.

Roxana Caragea (25 de ani), portar venit de la CSM Bistrița, a semnat cu clubul gălăţean un contract pe un sezon, cu opţiune de prelungire pentru încă unul. În aceleaşi condiţii contractuale vine la CSU Danubius şi Cristina Clisu (29 de ani), extremă dreaptă care sezonul trecut a jucat la HM Buzău.

De asemenea, este foarte posibilă întoarcerea acasă a gemenelor gălăţence Daniela şi Andreea Corban, în cazul cărora s-a ajuns deocamdată la un acord verbal de a începe pregătirile cu CSU Danubius, pe 10 iulie. Daniela Corban este campioană mondială de junioare în 2014 şi medaliată cu bronz la Campionatul Mondial de tineret de anul trecut, însă a avut ghinionul unei noi accidentări în timpul sezonul trecut, când era la Corona Braşov, şi a fost supusă unei noi operaţii, a doua în ultimii ani, astfel că la CSU Danubius ar avea ocazia relansării carierei.

Celelalte transferuri făcute de CSU Danubius în această vară sunt: Nicoleta Safta (pivot), Elena Şerban (portar), ambele de la HCM Rm. Vâlcea, ucraineanca Alla Sheiko (centru) şi bosniaca Tamara Bokarici (pivot), ambele de la Dinamo, toate având multe sezoane în Liga Naţională.

După reunirea lotului din 10 iulie, va urma din 21 iulie un cantonament de zece zile la Buşteni. În luna august, se doreşte organizarea la Galaţi a unui turneu amical (11-12 august), urmând să se participe apoi, în 18 şi 19 august, la un turneu similar la Roman.

Citit 2317 ori Ultima modificare Joi, 22 Iunie 2017 18:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.