UPDATE | Modificare în programul ”Crosului Dunării”

UPDATE | Modificare în programul ”Crosului Dunării”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Din cauza avertizării ANM de cod roșu de caniculă, programul de desfășurare al Crosului Dunării va fi decalat cu o oră. Astfel, primul start va fi dat la ora 8,00, din dreptul Restaurantului "Blue Aqua" (pentru persoanele cu dizabilităţi, cursa va fi de 400 m), iar de la ora 8,30, din acelaşi loc, va fi dat startul cursei copiilor sub 14 ani (800 m). La feminin (2 km), startul va fi la ora 9,00 (din dreptul Casei de apă), în timp ce la masculin (2,8 km) acesta se va da de la bariera Trecere Bac, la 9,45.


Tenis, cros şi ciclism urban | De astăzi, în cadrul "Zilelor Dunării", clubul de tenis Atlas organizează turneul de tenis pentru seniorii veterani "Cupa Dunării", care se va desfăşura pe terenurile bazei sportive Atlas (Strada Stadionului nr. 9).

Sâmbătă dimineaţa, pe Faleza Inferioară a Dunării, va avea loc "Crosul Dunării". Primul start va fi dat la ora 9,00, din dreptul Restaurantului "Blue Aqua" (pentru persoanele cu dizabilităţi, cursa va fi de 400 m), iar de la ora 9,30, din acelaşi loc, va fi dat startul cursei copiilor sub 14 ani (800 m). La feminin (2 km), startul va fi la ora 10,00 (din dreptul Casei de apă), în timp ce la masculin (2,8 km) acesta se va da de la bariera Trecere Bac, la 10,45.

De asemenea, duminică, de la ora 10.00, pe Valea Ţiglinei (între Parcul "Cloşca" şi Stadionul "Siderurgistul"), va avea loc inaugurarea primului parc sportiv din Galaţi adresat iubitorilor de ciclism montan şi alergare, "Ţiglina Bike & Trail Park". Acţiunea face parte din seria evenimentelor destinate "Zilelor Dunării" şi este organizată de Maus Bike şi Primăria Galaţi.

Citit 3177 ori Ultima modificare Vineri, 30 Iunie 2017 12:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.