Festival de rugby în 7 | Gălăţenii şi-au adjudecat ”Cupa Dunării de Jos”

Festival de rugby în 7 | Gălăţenii şi-au adjudecat ”Cupa Dunării de Jos”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Tradiţionala competiţie de rugby în 7 dotată cu trofeul "Cupa Dunării de Jos", organizată de Colegiul Tehnic "Traian Vuia", în colaborare cu FR Rugby şi Fundaţia Sportul Gălăţean, a ajuns la a 20-a ediţie. Anul acesta a fost un turneu internaţional, alături de organizatori evoluând, pe terenul de la Stadionul "Municipal", echipe de juniori Under 18 din Republica Moldova şi Bulgaria.

Au fost meciuri atractive, în pofida unor temperaturi extrem de ridicate. Iată rezultatele înregistrate: CN „Traian Vuia” - RC Varna 27-0, Iantra Gabrovo - SR Chişinău 0-35, Varna - Chişinău 0-26, Galaţi - Gabrovo 26-12, Gabrovo - Varna 12-10 şi Galaţi - Chişinău 10-0. În finala mică, Iantra Gabrovo a învins RC Varna cu 21-5, iar în finala mare CT „Traian Vuia” a trecut de SR Chişinău cu 19-14.

În ultima zi de competiţie a avut loc şi un turneu de rugby în 7 pentru echipe de juniori Under 16, dotat cu trofeul „Cupa Traian Vuia”. Clasamentul final arată astfel: 1. CT „Traian Vuia” I, 2. CSS Tecuci, 3. RC Brăila, 4. CT „Traian Vuia” II. Organizatorii le-au oferit premii tuturor participanţilor.

Meciurile au fost arbitrate de Ionuţ Bodea, ajutat de jucătorii echipei de seniori Cristi Boboc şi Gabriel Dănăilă.

Citit 960 ori Ultima modificare Marți, 04 Iulie 2017 20:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.